Închide meniul

Mesaj tulburător după ce SUA a fost cuprinsă de proteste violente, după moartea lui George Floyd: "Eu sunt următoarea?"

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 6:17

Reclamă
Mesaj tulburător după ce SUA a fost cuprinsă de proteste violente, după moartea lui George Floyd: "Eu sunt următoarea?"

Zuma Press / Mark Vancleave via Hepta

Proteste violente în SUA

Cori Gauff, în vârstă de 16 ani, îi îndeamnă pe fani să semneze petiţia pentru a se face dreptate în cazul lui George Floyd. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra jucătoare de tenis a postat pe reţelele de socializare şi un clip în care apar mai mulţi cetăţeni afro-americani care sunt urmăriţi de poliţie. "Eu sunt următoarea?", a întrebat Cori Gauff conform Reuters

Lumea  este revoltată după ce suspectul afro-american a fost ucis de un poliţist – deja încătuşat, George Floyd a fost sufocat după ce poliţistul s-a aşezat cu genunchiul pe gâtul lui.

Imaginile în care acesta îl imploră pe poliţist să-l lase să respire, fără ca acesta să slăbească presiunea, au cutremurat America, iar oraşul Minneapolis, unde a avut loc incidentul, a devenit scena unor proteste violente.

George Floyd a murit luni în arest. A fost reţinut pentru că ar fi plătit cu o bancnotă falsă de 20 de dolari. După ce imaginile reţinerii au fost făcute publice, bărbatul a devenit imaginea luptei împotriva violenţei poliţiei.

Reclamă

Arestat, în trecut, pentru furt calificat, Floyd se mutase în Minneapolis în 2014 pentru a începe o viaţă nouă.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, ora 16:30, în primul tur la Trophee Clarins. Al doilea meci de la revenire 15:35 Foto„Am şi eu viciile mele” Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani: „Sunt un bun băutor de prosecco!” 15:23 Dinamo vrea să transfere un campion al României! „Câinii” au planuri mari înainte de barajul cu Csikszereda 14:47 Germania – Letonia și Cehia – Danemarca LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20). Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” Vezi toate știrile
Citește și