Închide meniul

Restaurantele s-ar putea redeschide, dar patronii şi-au pus mâinile în cap când au aflat ce investiţii trebuie să facă. Distanţarea socială trebuie respectată şi la masă!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 4:00

Restaurantele s-ar putea redeschide, dar patronii şi-au pus mâinile în cap când au aflat ce investiţii trebuie să facă. Distanţarea socială trebuie respectată şi la masă!

Profimediaimages

Proprietarii restaurantelor, ajutaţi de un designer francez

Un specialist francez în design a decis să vină în ajutorul industriei greu încercate de Covid-19. Christophe Gernignon consideră că a găsit soluţia salvatoare care i-ar putea ajuta pe oameni să vină la restaurant fără a trăi cu teama că s-ar putea infecta. A creat Plex'Eat, o variantă ingenioasă prin care restaurantele s-ar putea deschide imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christophe Gernigon, soluţie inedită pentru redeschiderea restaurantelor

Francezul a gândit un "abajur" din plastic sub care ar trebui să stea clienţii restaurantelor. Această protecţie din plexiglas a fost deja testată în Paris. Gernignon a anunţat că este foarte uşor de curăţat şi dezinfectat şi că se poate adapta la orice fel de afacere. 

"Dacă le va place oamenilor? Nu pot spune asta. Vreau să cred că va adăuga ceva nou. Găsesc această soluţie drept una amuzantă", a fost reacţia lui Christophe.

Patronul restaurantului H.A.N.D, de lângă muzeul Luvru s-a declarat mulţumit că a decis să implementeze Plex'Eat. Designerul care a venit cu această soluţie a dezvăluit că va avea o perioadă extrem de agitată. A primit cereri de la alte restaurante din Franţa, Belgia, Canada, Japonia şi Argentina.

Reclamă

În România, terasele în aer liber se vor deschide pe 1 iunie. Două săptămâni mai târziu se doreşte reluarea activităţii restaurantelor care au spaţiile în interiorul clădirilor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și