Închide meniul

Ion Ţiriac, situaţie fără precedent în România. Autorităţile au stabilit deja pedeapsa pentru miliardarul român

Antena Sport Publicat: 27 mai 2020, 12:30

Reclamă
Ion Ţiriac, situaţie fără precedent în România. Autorităţile au stabilit deja pedeapsa pentru miliardarul român

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Ion Ţiriac, probleme în România

Autoritatea de Supraveghere Financiară a amendat Allianz Ţiriac, aceasta devenind o situaţie fără precedent pentru compania condusă de miliardarul român. Impact.ro susţine că, după un control, au fost găsite mai multe erori în calculul taxelor efectuate de firmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vorbim despre o firmă controlată de nemţii de la Allianz şi care îl are pe Ion Ţiriac acţionar ce deţine 45% din procente. ASF va amenda firma lui Ţiriac cu 10.000 de lei. 

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român

În plină pandemie de coronavirus, chinezii anunță că Ion Țiriac nu este cel mai bogat român. Conform unui top realizat de cei de la Hurun Report, președintele Federației Române de tenis a fost depășit de Daniel Dineș, fondatorul companiei Uipath.

Astfel, cu o avere de aproximativ 1,2 miliarde de dolari, Ion Țiriac a fost detronat de Dineș, care se clasează pe primul loc în topul miliardarilor din România (1.4 miliarde). 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami Vezi toate știrile
Citește și