Închide meniul

Motivul pentru care faimosul actor Val Kilmer nu a avut o iubită timp de 20 de ani, după ce a fost cu femei celebre!

Florian Ceafalău Publicat: 16 mai 2020, 13:09

Reclamă
Motivul pentru care faimosul actor Val Kilmer nu a avut o iubită timp de 20 de ani, după ce a fost cu femei celebre!

Hepta

Val Kilmer

Celebrul actor Val Kilmer a ajuns la vârsta de 60 de ani. Acesta a avut o viață ciudată, fiind considerat un mare actor în anii 80, când a apărut în producții ca Top Gun, Top Secret sau Real Genius, dar mai ales în rolul lui Batman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În autobiografia lansată de acesta povestește motivul pentru care a avut o perioadă de 20 de ani în care nu a avut nicio relație, deși în tinerețe a avut iubite celebre ca actrița Drew Barrymore, cântăreața Cher sau supermodelul Cindy Crawford.

”Nu am avut o iubită de 20 de ani. Adevărul este că m-am obișnuit să fiu singur în fiecare zi. Am considerat mereu că femeile sunt mai interesante decât bîrbații, noi suntem ca niște elefanți iar ele ca niște fluturi”, a spus Kilmer.

Acesta a fost căsătorit cu Joanne Whalley între 1988 și 1996, și are 2 copii cu aceasta.

În aceeași autobiografie, Val Kilmer vorbește pentru prima dată despre problemele sale de sănătate, acesta dezvăluind că a fost bolnav de cancer la gât, dar că de 4 ani a depășit această boală.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și