Închide meniul

Motivul pentru care faimosul actor Val Kilmer nu a avut o iubită timp de 20 de ani, după ce a fost cu femei celebre!

Florian Ceafalău Publicat: 16 mai 2020, 13:09

Reclamă
Motivul pentru care faimosul actor Val Kilmer nu a avut o iubită timp de 20 de ani, după ce a fost cu femei celebre!

Hepta

Val Kilmer

Celebrul actor Val Kilmer a ajuns la vârsta de 60 de ani. Acesta a avut o viață ciudată, fiind considerat un mare actor în anii 80, când a apărut în producții ca Top Gun, Top Secret sau Real Genius, dar mai ales în rolul lui Batman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În autobiografia lansată de acesta povestește motivul pentru care a avut o perioadă de 20 de ani în care nu a avut nicio relație, deși în tinerețe a avut iubite celebre ca actrița Drew Barrymore, cântăreața Cher sau supermodelul Cindy Crawford.

”Nu am avut o iubită de 20 de ani. Adevărul este că m-am obișnuit să fiu singur în fiecare zi. Am considerat mereu că femeile sunt mai interesante decât bîrbații, noi suntem ca niște elefanți iar ele ca niște fluturi”, a spus Kilmer.

Acesta a fost căsătorit cu Joanne Whalley între 1988 și 1996, și are 2 copii cu aceasta.

În aceeași autobiografie, Val Kilmer vorbește pentru prima dată despre problemele sale de sănătate, acesta dezvăluind că a fost bolnav de cancer la gât, dar că de 4 ani a depășit această boală.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și