Închide meniul

Ianis Hagi, Chiricheș și Ionuț Radu, gest impresionant făcut pentru medici alături de Maradona, Pele sau Zidane

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2020, 8:36

Ianis Hagi, Chiricheș și Ionuț Radu, gest impresionant făcut pentru medici alături de Maradona, Pele sau Zidane

frf.ro

Sportivii aplaudă eforturile medicilor

E rândul fotbaliștilor să aplaude, în semn de apreciere, toate eforturile și sacrificiile celor din sistemul sanitar și ale celor care continuă să își desfășoare activitatea susținând societatea în pandemia COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul este transmis de Pelé, Maradona, Van Basten, Buffon, Beckham sau Zidane alături de trei internaționali români, în campania #WeWillWin”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul frf.ro.

Vlad Chiricheș, Ianis Hagi și Ionuț Radu sunt tricolorii care aplaudă alături de lumea fotbalului angajații din spitale, din industria farmaceutică, forțele de ordine, pe cei care lucrează în industria alimentară și firme de curierat, pe cei care asigură transportul în comun și pe voluntarii care îi ajută pe cei în nevoie.

Video cu gestul sportivilor față de medici

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și