Închide meniul

Ce au făcut polițiștii când au aflat că fiul celebrului traficant El Chapo ține milioane în conturi ca un cetățean normal!

Florian Ceafalău Publicat: 10 mai 2020, 11:47

Reclamă
Ce au făcut polițiștii când au aflat că fiul celebrului traficant El Chapo ține milioane în conturi ca un cetățean normal!

Youtube

Ovidio Guzman

El Chapo a lăsat în urma sa un imperiu de peste 10 miliarde de dolari. O mare parte o reprezintă drogurile, dar nici lichiditățile nu sunt puține. Fiii săi au reușit să pună mâna pe afacere deși l-au avut concurent pe fostul asociat, El Mayo Zambada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aparent, urmașii lui El Chapo s-au relaxat după ce au reușit să câștige războiul. Ovidio, unul dintre cei 3 băieți ai traficantului, a pus mai multe milioane de dolari în conturi bancare în Mexic. O greșeală foarte mare, deoarece poliția a aflat imediat.

Drept urmare, conturile au fost blocat iar banii sunt pierduți. Guvernul mexican a anunțat, conform El Pais, că peste 330 de persoane sunt cercetate pentru legături cu cartelul Sinaloa.

Ovidio a mai fost în centrul atenției anul trecut, atunci când a fost arestat pentru câteva ore, atât cât a durat ca asasinii săi să pornească un război pe străzile din Sinaloa, ce l-a forțat pe președinte să îl elibereze.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și