Închide meniul

Trei persoane arestate după ce nu au mai rezistat și au intrat să facă o baie, deși Poliția striga la ele de pe plajă

Florian Ceafalău Publicat: 10 mai 2020, 11:30

Reclamă
Trei persoane arestate după ce nu au mai rezistat și au intrat să facă o baie, deși Poliția striga la ele de pe plajă

Pattaya News

Cei trei arestați alături de polițiști

Trei străini au fost arestați de polițiștii din Pattaya, Thailanda, după ce au intrat în apă să facă baie deși este o carantină foarte dură impusă, iar plajele sunt pline de semne și benzi ce țin oamenii departe de apă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, plaja era păzită de reprezentanții legii, care au strigat la turiști să nu intre în apă, notează Pattaya News, dar aceștia nu au ascultat, au fugit de polițiști și au intrat în apă.

Toți 3 au fost arestați și riscă pedepse grave. Aceștia pot primi 1 an de închisoare pentru gestul lor, dar pot scăpa și mai ușor, cu o amendă de 100.000 de baht, aproximativ 3000 de euro.

Cele 3 persoane, escortate la secția de poliție:

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! Vezi toate știrile
Citește și