Închide meniul

Ajunși în pragul disperării din cauza pandemiei, oamenii apelează la ajutorul Mafiei: ”Mă sună și încep să plângă la telefon”

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 9:34

Reclamă
Ajunși în pragul disperării din cauza pandemiei, oamenii apelează la ajutorul Mafiei: ”Mă sună și încep să plângă la telefon”

Profimedia

Oamenii au ajuns în pragul disperării

Nu doar sănătatea este afectată de pandemia de coronavirus. Mii de oameni au rămas fără loc de muncă și, ajunși în pragul disperării, apelează la ajutorul mafioților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa se întâmplă în Palermo, acolo unde foarte mulți oameni apelează la interlopi pentru a supraviețui de pe o zi pe alta.

Dezvăluirea îi aparține fratelui unuia dintre mafioții din zonă, care a preferat însă să rămână sub protecția anonimatului.

"Oamenii mă sună şi încep să plângă la telefon. Îmi spun că nu mai au ce mâncare să le dea copiilor. O mamă cu cinci copii mă sună zilnic”, a spus bărbatul pentru BBC.

În oraşul Palermo din Sicilia, mafioţii au distribuit pachete cu mâncare gratuită pentru cei nevoiaşi.

Reclamă
Reclamă

Proprietarul unui restaurant din Palermo: "Aștept o ofertă de nerefuzat"

Marcello, un om de afaceri din Palermo care și-a închis restarurantul în martie, spune că așteaptă ca să priimească și el un ajutor din partea mafioților. Mai mult, bărbatul spune că în această perioadă totul se face pe față. 

Un mafioso va bate la uşă şi se va oferi să-ţi cumpere afacerea. Apoi, urmează negocierea preţului. Cineva îţi va transfera o parte din bani în contul tău, iar restul de bani îi primeşti cashn acest moment, afacerea mea stă să se scufunde. Iar când cineva îţi aruncă într-un astfel de moment o vestă de salvare, poţi alege să te duci la fund sau să înoţi mai departe”, spune bărbatul. 

Reclamă
Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și