Închide meniul

Motivul incredibil pentru care un asasin nu vrea să părăsească niciodată închisoarea

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 8:21

Reclamă
Motivul incredibil pentru care un asasin nu vrea să părăsească niciodată închisoarea

Daily Mirror

Halucinant! Un asasin nu vrea să părăsească niciodată închisoarea: ”Este o tabără de vacanță lângă mine”

Fairfax l-a ucis pe prietenul soției sale în 1968 și ar vrea ca acel incident ”să fie uitat”. Cazul său urmează să fie analizat de judecătoria Parole Board pe 17 ani. După 49 de ani de închisoare, Fairfax, în vârstă de 78 de ani, a declarat în weekend: ”Am întors spatele lumii exterioare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tom Fairfox: ”Sunt plasat într-o celulă lângă o tabără de vacanță”

”Nu mai am niciun interes să ies acum. Mi-am făcut o viață aici, în celulă. Încăperea în care mă aflu este apropiată de o tabară de vacanță. Nu cred că o pot reproduce în libertate. 

Niciodată nu m-am simțit singur aici. Sunt foarte mulți oameni. Mi-am făcut o viață aici și nu vreau să o pierd”, a spus Fairfox, pentru Daily Mirror.

Urmărirea penală a britanicului s-a bazat pe probele strânse de Margaret Pereira, o expertă în criminalistă din Scoția. De altfel, Fairfax a fost printre primii ucigași care a fost condamnat doar pe probe medico-legale.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul Vezi toate știrile
Citește și