Închide meniul

Ion Țiriac a început demolarea unei clădiri uriașe din București. Complex de lux cu blocuri de 80 de etaje, în Capitală

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2020, 6:25

Reclamă
Ion Țiriac a început demolarea unei clădiri uriașe din București. Complex de lux cu blocuri de 80 de etaje, în Capitală

Mediafax Foto / Alexandru Hojda via Hepta

Ion Țiriac ridică un complex de lux în București

Turnul IFMA (Întreprinderea de Fabricație și Montaj Ascensoare), situat pe Calea Giulești, va fi pus la pământ, pentru ca blocurile uriașe ale omului de afaceri să poată fi ridicate, anunță Libertatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Construcția turnului IFMA a fost terminată în 1988, iar câțiva ani mai târziu, Țiriac a cumpărat peste 2.5 hectare în acea zonă. În acest moment, macaralele gigant și-au făcut apariția pentru începerea procesului de demolare.

Complex de lux construit de Ion Țiriac

Țiriac construiește un complex rezidențial, unde se vor afla birouri, apartamente, dar și penthouse-uri dotate cu piscină și SPA interior. Unele blocuri vor ajunge chiar și la 80 de etaje, iar lucrările vor fi finalizate în 2023. 

În altă ordine de idei, Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat fost sportiv din istorie. El a fost depășit în acest an de legendarul Michael Jordan, după cum susține Celebrity Net Worth. Omul de afaceri are o avere estimată la 1.2 miliarde de dolari.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și