Închide meniul

Mânăstirea secretă a lui Gigi Becali. A mers în Joia Mare acolo, alături de 50 de persoane. "Am fost cinci ore în Rai!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2020, 6:40

Mânăstirea secretă a lui Gigi Becali. A mers în Joia Mare acolo, alături de 50 de persoane. "Am fost cinci ore în Rai!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali și Alexandru Tudor au participat la o slujbă secretă

Gigi Becali, care a fost voluntar la slujba de Înviere, s-a putut ruga la biserică și în Săptămâna Mare. Omul de afaceri a dezvăluit că a fost împreună cu Alexandru Tudor la un lăcaș secret în Joia Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă. Joi, la Denia celor 12 Evanghelii, am luat și cei mai buni 3 cântăreți de muzică psalmică, cei mai buni din tot globul. Au venit cu mine și am fost acolo 50 de persoane în biserica aia. Vreo 30 de măicuțe și vreo 20 de bărbați, pustnici de prin toate locurile", a spus Gigi Becali la România TV. 

Gigi Becali s-a simțit ca în Rai

Gigi Becali, care și-a făcut de două ori testul de coronavirus, și-a continuat dezvăluirile despre ce s-a întâmplat la mânăstirea secretă. 

"Am făcut o slujbă și le-am spus dinainte: 'Seara asta vom sta vreo trei ore în Rai'. Știam cum cântă diaconii ăștia. Acum mi-a dat Alexandru Tudor mesaj, 'Adevărat că am fost cinci ore în Rai'. Îl iau cu mine peste tot, e adevărat că are credința mai mare decât mine", a declarat Becali pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și