Închide meniul

Mânăstirea secretă a lui Gigi Becali. A mers în Joia Mare acolo, alături de 50 de persoane. "Am fost cinci ore în Rai!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2020, 6:40

Mânăstirea secretă a lui Gigi Becali. A mers în Joia Mare acolo, alături de 50 de persoane. "Am fost cinci ore în Rai!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali și Alexandru Tudor au participat la o slujbă secretă

Gigi Becali, care a fost voluntar la slujba de Înviere, s-a putut ruga la biserică și în Săptămâna Mare. Omul de afaceri a dezvăluit că a fost împreună cu Alexandru Tudor la un lăcaș secret în Joia Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am construit o mănăstire în taină, una de care nu știe nimeni. Trebuie să mergi o oră pe potecă. Joi, la Denia celor 12 Evanghelii, am luat și cei mai buni 3 cântăreți de muzică psalmică, cei mai buni din tot globul. Au venit cu mine și am fost acolo 50 de persoane în biserica aia. Vreo 30 de măicuțe și vreo 20 de bărbați, pustnici de prin toate locurile", a spus Gigi Becali la România TV. 

Gigi Becali s-a simțit ca în Rai

Gigi Becali, care și-a făcut de două ori testul de coronavirus, și-a continuat dezvăluirile despre ce s-a întâmplat la mânăstirea secretă. 

"Am făcut o slujbă și le-am spus dinainte: 'Seara asta vom sta vreo trei ore în Rai'. Știam cum cântă diaconii ăștia. Acum mi-a dat Alexandru Tudor mesaj, 'Adevărat că am fost cinci ore în Rai'. Îl iau cu mine peste tot, e adevărat că are credința mai mare decât mine", a declarat Becali pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și