Închide meniul

Larisa Iordache a răbufnit după scandalul iscat cu Poliția! ”Speram să nu mă infectez!”

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 17:57

Reclamă
Larisa Iordache a răbufnit după scandalul iscat cu Poliția! ”Speram să nu mă infectez!”

AntenaSport

Larisa Iordache nu mai ajută Poliția

După ce faptul că CS Dinamo ține de MAI a obligat-o să iasă pe stradă din lipsă de personal, campioana europeană a anunțat autoritățile că refuză să mai ajute, din cauza unor probleme mai vechi la tendonul ahilian. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache: ”Eu trebuie să fac gimnastică, nu ce am făcut în ultima vreme”

"Eu trebuie să fac gimnastică, nu să lucrez ceea ce am făcut în ultima vreme. Mi se pare destul de greu să stau în picioare atât de mult, fără odihnă. A fost ok pentru mine pentru că nu am intervenit de multe ori, colegii erau foarte bine instruiţi, eu a trebuit doar sa supraveghez şi să stau lângă ei.

Categoric (n.r: s-a temut). Cred că fiecare dintre noi ne gândium şi când mergem la cumpărături să ne protejăm, toţi ne gândim la un risc de a ne îmbolnăvi. Da, chiar mă gândeam (n.r.: să nu se infecteze), acum sper să fiu bine şi cu tendonul, referitor la sănătate. Nu am renunţat niciodată, e vorba despre sănătate, nicio altă problemă nu a fost", a spus Larisa, la Digi24. ”Nu era treaba mea să stau în stradă”, a fost mesajul clar transmis de Iordache, cu câteva ore în urmă. 

”După ce s-a lăudat că ajută Poliția, Larisa Iordache a spus că intră în medical și că nu mai poate ieși la acțiuni. Șeful Secției 22 este foarte supărat”, au dezvăluit surse din cadrul IGPR. Asta după ce, inițial, fusese jignită de fani pe rețelele de socializare. 

Larisa Iordache, ajunsă la 23 de ani, a câștigat de-a lungul carierei 12 medalii europene (5 de aur), patru mondiale și una olimpică (bronz).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și