Închide meniul

Ion Țiriac, depășit în topul celor mai bogați foști sportivi. Legenda care are o avere cu un miliard de dolari mai mare

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2020, 6:19

Reclamă
Ion Țiriac, depășit în topul celor mai bogați foști sportivi. Legenda care are o avere cu un miliard de dolari mai mare

Actionpress / ALTERPHOTOS SC. via Hepta

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat om din sport

Sursa citată anunță că Jordan are o avere estimată, în luna aprilie, la 2.2 miliarde de dolari. Omul de afaceri român este pe poziția secundă, cu 1.2 miliarde de dolari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebrity Net Worth dezvăluie și cum a evoluat averea lui Țiriac după Revoluție. Acesta avea 100 de milioane de dolari în 1991 și ajungea la jumătate de miliard, în 2000. Miliardul de dolari l-ar fi atins în 2007.

Ion Țiriac nu mai este nici cel mai bogat român

Conform unui top realizat de cei de la Hurun Report, președintele Federației Române de tenis a fost depășit de Daniel Dines, fondatorul companiei UiPath.

Pe plan global, Țiriac se află pe locul 2.276 în topul celor mai bogați oameni din lume.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și