Închide meniul

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cel care l-a depășit face un anunț important. ”Vreau un robot pentru fiecare persoană”

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2020, 10:31

Reclamă
Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cel care l-a depășit face un anunț important. ”Vreau un robot pentru fiecare persoană”

Abaca Press / Liewig Christian via Hepta

Daniel Dines, cel mai bogat român

În 2019, fondatorul companiei UiPath a apărut în revista Forbes ca fiind primul miliardar român care se ocupă cu afaceri cu roboți software. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce este UIPath, firma lui Daniel Dines, cel mai bogat român

UIPath este o firmă ce se ocupă cu automatizarea sau formarea de roboți, meniți să înlocuiască forța de muncă umană. El deține în acest moment 20% din companie și are un obiectiv măreț.

”Bill Gates obișnuia să vorbească la Microsoft despre un computer pentru fiecare casă. Eu vreau un robot pentru fiecare persoană. Secretul creșterii rapide este că am avut un fundament bun, o tehnologie bună care a răspuns la nevoile pieței. 

Pe lângă acest lucru, dezvoltarea atât de rapidă are de-a face cu abordarea, cu mentalitatea – noi am crezut cu tărie că putem fi lider global”, spune Dines, citat de substanțial.ro.

În acest moment, UiPath are sediul central pe Park Avenue, din Manhattan, dar și alte 30 de birouri în întreaga lume. Dines se poate lăuda că a angajat directori veniți de la firma uriașe precum Google sau Microsoft. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” Vezi toate știrile
Citește și