Închide meniul

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cel care l-a depășit face un anunț important. ”Vreau un robot pentru fiecare persoană”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2020, 10:31

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cel care l-a depășit face un anunț important. ”Vreau un robot pentru fiecare persoană”

Abaca Press / Liewig Christian via Hepta

Daniel Dines, cel mai bogat român

În 2019, fondatorul companiei UiPath a apărut în revista Forbes ca fiind primul miliardar român care se ocupă cu afaceri cu roboți software. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce este UIPath, firma lui Daniel Dines, cel mai bogat român

UIPath este o firmă ce se ocupă cu automatizarea sau formarea de roboți, meniți să înlocuiască forța de muncă umană. El deține în acest moment 20% din companie și are un obiectiv măreț.

”Bill Gates obișnuia să vorbească la Microsoft despre un computer pentru fiecare casă. Eu vreau un robot pentru fiecare persoană. Secretul creșterii rapide este că am avut un fundament bun, o tehnologie bună care a răspuns la nevoile pieței. 

Pe lângă acest lucru, dezvoltarea atât de rapidă are de-a face cu abordarea, cu mentalitatea – noi am crezut cu tărie că putem fi lider global”, spune Dines, citat de substanțial.ro.

În acest moment, UiPath are sediul central pe Park Avenue, din Manhattan, dar și alte 30 de birouri în întreaga lume. Dines se poate lăuda că a angajat directori veniți de la firma uriașe precum Google sau Microsoft. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și