Închide meniul

Larisa Iordache, încă un mesaj pentru români. A fost supusă unui val de jigniri. ”M-am pus în pericol în această perioadă”

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2020, 9:32

Reclamă
Larisa Iordache, încă un mesaj pentru români. A fost supusă unui val de jigniri. ”M-am pus în pericol în această perioadă”

AntenaSport

Larisa Iordache ajută Poliția

Clubul CS Dinamo se află în subordinea MAI. Din cauza lipsei de personal, sportivii au fost nevoiți să iasă pe stradă. Handbalistul Savenco este un alt caz. Larisa a avut un mesaj superb, chiar dacă lumea a luat-o peste picior după prima zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache: ”Să vă păstrați sănătoși și să aveți grijă de voi!”

”Categoric sunt de părere că sunt în pericol și că m-am pus în pericol în această perioadă, dar nu am ce să fac. Vă rog să stați în casele voastre, să vă păstrați sănătoși și aveți grijă de voi pentru că este foarte important”, a spus Larisa, pentru AntenaSport.

Larisa Iordache, ajunsă la 23 de ani, a câștigat de-a lungul carierei 12 medalii europene (5 de aur), patru mondiale și una olimpică (bronz).

Românca a fost decorată, în 2017, de președintele Klaus Iohannis, cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și