Închide meniul

Anunț îngrijorător al Orianei Sabatini. A fost infectată cu Covid-19 și a crezut că a scăpat. ”Am făcut un test și a ieșit negativ. Următorul a fost pozitiv”

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2020, 8:06

Reclamă
Anunț îngrijorător al Orianei Sabatini. A fost infectată cu Covid-19 și a crezut că a scăpat. ”Am făcut un test și a ieșit negativ. Următorul a fost pozitiv”

Instagram Paulo Dybala

Paulo Dybala şi Oriana Sabatini sunt în izolare

"Vă aduc la curent cu ultimele informaţii pentru că toată lumea îmi pune întrebări. Pe 21 martie, eu şi iubitul meu am făcut un test pentru coronavirus, care a ieşit pozitiv. Acum trei zile, am făcut testul din nou şi era negativ. Ieri dimineaţă, am mai făcut unul şi a ieşit pozitiv. Deci, încă mai am coronavirus", a spus Oriana Sabatini în The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oriana Sabatini: "Ştim atât de puţine lucruri despre acest virus"

Oriana Sabatini se simte bine şi nu are simptome în acest moment, dar a tras un semnal de alarmă. 

"Nu ştiu cum funcţionează, nu ştiu de ce un test a ieşit negativ şi altul pozitiv. Auzisem că unele pot da rezultate false şi de aceea am hotărât să repet. Asta demonstrează că ştim atât de puţine lucruri despre acest virus. Credeam că am fost infectaţi de coechipierul iubitului meu (n.r. Daniele Rugani), dar este ciudat că s-au scurs deja 15 zile şi boala încă nu a trecut. Nimic nu are sens", a spus fotomodelul argentinian. 

Paulo Dybala şi Oriana Sabatini se simt bine

Din fericire, atât Dybala, cât şi iubita lui se simt bine şi sunt izolaţi în locuinţa lor. 

"Nu mai avem simptome. Nu vreau să alarmez pe nimeni, dar virusul acesta s-a răspândit în întreaga lume şi sper ca experienţa mea să fie de ajutor. Nu trebuie să vedeţi doar victimele, ci şi oamenii care s-au făcut bine", a declarat Oriana Sabatini. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și