Închide meniul

Larisa Iordache, imagine impresionantă de pe patul de spital! S-a retras de la proba de individual-compus, la Basel

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 7:31 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:23

Reclamă
Larisa Iordache, imagine impresionantă de pe patul de spital! S-a retras de la proba de individual-compus, la Basel

Facebook Larisa Iordache

Larisa Iordache, încă pe patul de spital

"Ştiu că astăzi este finala la individual compus, iar eu din păcate nu voi putea concura…deoarece încă nu am ieşit din spital. Daaar pot spune că sunt mult mai bine şi sper ca starea mea de sănătate să devină din ce în ce mai bună pe zi ce trece. Vreau să vă mulţumesc pentru grija voastră", a scris Larisa Iordache pe Facebook. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care medicii vor considera că sănătatea nu îi este pusă în pericol, Larisa Iordache va fi prezentă în finalele pe aparate de duminică. Se va stabili dacă va concura atât la bârnă (unde este calificată cu primul punctaj, 13.466), cât şi la sol.

“După aproape 36 de ore de tratament cu antibiotic durerile încă nu au dispărut în totalitate. Până şi doctorii elveţieni au fost uluiţi cum de a putut concura la un nivel atât de înalt în starea ei fizică!”, menţionează CS Dinamo.

Larisa Iordache a acuzat o stare subfebrilă la calificările de miercuri de la Basel, ea dezvăluind acest lucru în social media, după concurs. Joi, FR Gimnastică a anunţat că după primele investigaţii făcute s-a descoperit o infecţie la nivelul rinichilor sportivei.

Reclamă
Reclamă 4

Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice

Larisa Iordache s-a calificat, miercuri, la JO de la Tokyo, de pe al doilea loc calificant disponibil la individual-compus, la CE de la Basel. Federaţia Română de Gimnastică a transmis un mesaj, miercuri seară, afirmând că Larisa Iordache a obţinut calificarea individuală la Jocurile Olimpice de la Tokio, graţie evoluţiei din calificările Campionatelor Europene de la Basel şi că a fost un drum lung şi anevoios, însă cu încredere, răbdare, perseverenţă şi multă muncă totul a prins contur.

Cu un total de 54.698 puncte, Iordache a ocupat locul 4 în calificări, după trei rusoaice, şi a obţinut calificarea la Tokyo. Iordache s-a calificat deoarece dintre cele trei rusoaice doar una va merge la JO de la Tokyo.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și