Închide meniul

Michael Phelps, schimbări radicale după retragere. Cu ce se confruntă cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2021, 7:11 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Reclamă
Michael Phelps, schimbări radicale după retragere. Cu ce se confruntă cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice

Profimediaimages

Michael Phelps s-a retras din activitate în 2016

Americanul de 35 de ani şi-a schimbat total şi dieta. Fostul înotător nu mai poate consuma 12.000 de calorii pe zi, aşa cum o făcea în timpul carierei. Mânca de patru sau chiar de cinci ori mai mult decât un om normal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prezentatoarea TV Andrea Seaborn a dezvăluit că obiceiurile lui Phelps s-au schimbat radical după ce nu îşi mai petrece cea mare parte din timp în bazin. Îi este extrem de greu să se obişnuiască.

"O masă tipică a lui Phelps consta din: trei sandvișuri cu ouă prăjite, trei felii de pâine prăjită, un castron de cereale, o omletă cu cinci ouă, trei clătite cu ciocolată… și acesta e doar micul dejun", a spus Andrea, potrivit Sportscasting.

Michael Phelps se confruntă cu "Boala secolului 21"

Michael Phelps este unul dintre cei mai mari sportivi din istorie dar, ajuns la 35 de ani, acesta se confruntă cu depresia, boala pe care specialiştii au denumit-o "Boala Secolului 21". Soţia lui, Nicole Michele, a oferit nişte declaraţii impresionante despre celebrul înotător.

"Băieţii vor să fie aproape de Michael când are o zi dificilă. Vor să-l facă fricit. Mai ales Boomer pentru că este cel mai mare. Aşa că i-am spus 'Hei, Booms, tata trece printr-o perioadă grea şi are nevoie de un moment în care să fie singur'.

Reclamă

Vrem ca Boomer să înţeleagă că nu are nicio legătură cu el, ci cu Michael. Nu este uşor, dar sunt căsătorită cu cea mai încântătoare persoană.

Vanessa l-a pierdut pe Kobe, tot ce puteam să fac era să-l privesc pe Michael și să-l întreb dacă-l pot ajuta cu ceva: 'Fiindcă dacă te pierd, nu știu ce voi face'", a declarat Nicole.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și