Închide meniul

Michael Phelps, schimbări radicale după retragere. Cu ce se confruntă cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2021, 7:11 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Michael Phelps, schimbări radicale după retragere. Cu ce se confruntă cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice

Profimediaimages

Michael Phelps s-a retras din activitate în 2016

  • Americanul a cucerit 28 de medalii olimpice
  • Ce probleme are Phelps după retragere

Americanul de 35 de ani şi-a schimbat total şi dieta. Fostul înotător nu mai poate consuma 12.000 de calorii pe zi, aşa cum o făcea în timpul carierei. Mânca de patru sau chiar de cinci ori mai mult decât un om normal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prezentatoarea TV Andrea Seaborn a dezvăluit că obiceiurile lui Phelps s-au schimbat radical după ce nu îşi mai petrece cea mare parte din timp în bazin. Îi este extrem de greu să se obişnuiască.

"O masă tipică a lui Phelps consta din: trei sandvișuri cu ouă prăjite, trei felii de pâine prăjită, un castron de cereale, o omletă cu cinci ouă, trei clătite cu ciocolată… și acesta e doar micul dejun", a spus Andrea, potrivit Sportscasting.

Reclamă

Michael Phelps se confruntă cu "Boala secolului 21"

Michael Phelps este unul dintre cei mai mari sportivi din istorie dar, ajuns la 35 de ani, acesta se confruntă cu depresia, boala pe care specialiştii au denumit-o "Boala Secolului 21". Soţia lui, Nicole Michele, a oferit nişte declaraţii impresionante despre celebrul înotător.

"Băieţii vor să fie aproape de Michael când are o zi dificilă. Vor să-l facă fricit. Mai ales Boomer pentru că este cel mai mare. Aşa că i-am spus 'Hei, Booms, tata trece printr-o perioadă grea şi are nevoie de un moment în care să fie singur'.

Reclamă

Vrem ca Boomer să înţeleagă că nu are nicio legătură cu el, ci cu Michael. Nu este uşor, dar sunt căsătorită cu cea mai încântătoare persoană.

Vanessa l-a pierdut pe Kobe, tot ce puteam să fac era să-l privesc pe Michael și să-l întreb dacă-l pot ajuta cu ceva: 'Fiindcă dacă te pierd, nu știu ce voi face'", a declarat Nicole.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
Tenis • 25 mart., 16:19
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris
Tenis de masă • 14 mart., 11:58
Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris: „Totul merge perfect. Mă pregătesc din greu”
Bernadette Szocs a avut prima reacţie după calificarea la Jocurile Olimpice
Alte sporturi • 21 feb., 21:36
Bernadette Szocs, după calificarea la Jocurile Olimpice: „Nu vrem să ne oprim aici!”. România face show LIVE VIDEO în AntenaPLAY
Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe
Tenis de masă • 19 feb., 15:51
Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe: „Asiaticele se feresc de noi”