Închide meniul

Coronavirusul i-ar putea spulbera visul! "Nu știu dacă mai trăiesc încă un an"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2020, 11:23 / Actualizat: 11 mai 2021, 20:31

Coronavirusul i-ar putea spulbera visul! "Nu știu dacă mai trăiesc încă un an"

RTLToday

Mary Wilson încă mai speră să poată participa la Jocurile Paralimpice

Femeia suferă de scleroză multiplă, boală care afectează sistemul nervos central, pe care a descoperit-o în 2014. Cu toate acestea, Mary Wilson este o luptătoare: a supraviețuit unui atac militar în Afghanistan, a fost amenințată cu moartea în Uganda și a escaladat toți cei 282 de munți din Scoția.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Visul său de a participa la Jocurile Paralimpice este acum în pericol. Ar fi prima ediție la care ar intra în cursa pentru medalii, dar amânarea cu un an i-a dat planurile peste cap. 

Mary Wilson: "Nu știu dacă mai trăiesc un an"

"Îmi afectează șansele, nu știu dacă mai trăiesc încă un an, dar este totuși o perioadă în care mă pot antrena din greu. Corpul meu nu mai răspunde așa cum trebuie, din cauza sclerozei multiple, dar decizia luată este cea corectă. 

Sinceră să fiu, competițiile ar fi trebuit amânate mai repede. S-au gândit cam mult și oamenii din alte țări mureau, din cauza virusului", a declarat Mary Wilson pentru RTL Today. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și