Închide meniul

VIDEO | ”Eu așa sărbătoresc!” Scene inedite cu Lewis Hamilton pe terenul de tenis. De ce i-a cerut ajutor Serenei Williams

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 23 noiembrie 2020, 14:04

VIDEO | ”Eu așa sărbătoresc!” Scene inedite cu Lewis Hamilton pe terenul de tenis. De ce i-a cerut ajutor Serenei Williams

profimediaimages

Lewis Hamilton a câștigat de 7 ori titlul mondial în Formula 1, dar vrea să devină un as și în tenis

Lewis Hamilton a dezvăluit imagini inedite de la meciul de tenis în care a fost învins de tatăl său. Acesta a dansat de bucurie, după ce pilotul a pierdut și era să cadă pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton: ”Petrec timp cu familia, eu așa sărbătoresc”

”Eu și tatăl meu nu suntem grozavi la tenis, dar încercăm să devenim mai buni. Mereu folosesc un 'slice' ca să îl înving și el pică în capcană. În sfârșit, a învățat și m-a învins astăzi. (…) Serena Williams, ajutor!”, a fost mesajul postat de pilotul britanic în vârstă de 35 de ani pe contul său de Instagram.

Serena s-a arătat amuzată și i-a transmis lui Hamilton că este impresionată de execuțiile sale de pe terenul de tenis. Clipul postat de britanic a strâns peste trei milioane de vizualizări în primele 24 de ore. Hamilton a vrut să le transmită fanilor că așa a sărbătorit noul său succes.

”Când oamenii mă întreabă cum voi sărbători, spun că trebuie să ne bucurăm de viață. Petrecând timp cu familia, eu așa sărbătoresc”, a mai scris Hamilton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Reclamă

Lewis Hamilton va deveni cavaler al Imperiului Britanic

Pilotul va primi titlul de cavaler al Imperiului Britanic, după ce a egalat performanţa uimitoare a lui Michael Schumacher şi a câştigat pentru a 7-a oară Campionatul Mondial de Formula 1.

Conform Daily Mail, Hamilton va fi decorat de Anul Nou, de către Regina Elisabeta a II-a. Înainte ca acest lucru să se întâmple, comisia care se ocupă cu aceste propuneri a stabilit faptul că afacerile lui Lewis sunt legale.

Ronnie O'Sullivan îl atacă pe Lewis Hamilton

O altă legendă a sportului l-a atacat dur pe Lewis Hamilton. Campion mondial de şase ori în snooker, cel poreclit ”Racheta” a fost deranjat că mulţi fani l-au catalogat pe Lewis Hamilton cel mai mare sportiv din istoria Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

”E fantastic că Lewis a câştigat şapte titluri mondiale, dar dacă maşina ta merge mai repede, îţi poţi permite să faci câteva greşeli şi să scapi fără probleme. Într-un fel, este ca şi cum ai conduce în timp ce fumezi o ţigară şi ţii volanul cu un deget", a spus Ronnie O'Sullivan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și