Închide meniul

VIDEO | ”Eu așa sărbătoresc!” Scene inedite cu Lewis Hamilton pe terenul de tenis. De ce i-a cerut ajutor Serenei Williams

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 23 noiembrie 2020, 14:04

VIDEO | ”Eu așa sărbătoresc!” Scene inedite cu Lewis Hamilton pe terenul de tenis. De ce i-a cerut ajutor Serenei Williams

profimediaimages

Lewis Hamilton a câștigat de 7 ori titlul mondial în Formula 1, dar vrea să devină un as și în tenis

Lewis Hamilton a dezvăluit imagini inedite de la meciul de tenis în care a fost învins de tatăl său. Acesta a dansat de bucurie, după ce pilotul a pierdut și era să cadă pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton: ”Petrec timp cu familia, eu așa sărbătoresc”

”Eu și tatăl meu nu suntem grozavi la tenis, dar încercăm să devenim mai buni. Mereu folosesc un 'slice' ca să îl înving și el pică în capcană. În sfârșit, a învățat și m-a învins astăzi. (…) Serena Williams, ajutor!”, a fost mesajul postat de pilotul britanic în vârstă de 35 de ani pe contul său de Instagram.

Serena s-a arătat amuzată și i-a transmis lui Hamilton că este impresionată de execuțiile sale de pe terenul de tenis. Clipul postat de britanic a strâns peste trei milioane de vizualizări în primele 24 de ore. Hamilton a vrut să le transmită fanilor că așa a sărbătorit noul său succes.

”Când oamenii mă întreabă cum voi sărbători, spun că trebuie să ne bucurăm de viață. Petrecând timp cu familia, eu așa sărbătoresc”, a mai scris Hamilton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Reclamă

Lewis Hamilton va deveni cavaler al Imperiului Britanic

Pilotul va primi titlul de cavaler al Imperiului Britanic, după ce a egalat performanţa uimitoare a lui Michael Schumacher şi a câştigat pentru a 7-a oară Campionatul Mondial de Formula 1.

Conform Daily Mail, Hamilton va fi decorat de Anul Nou, de către Regina Elisabeta a II-a. Înainte ca acest lucru să se întâmple, comisia care se ocupă cu aceste propuneri a stabilit faptul că afacerile lui Lewis sunt legale.

Ronnie O'Sullivan îl atacă pe Lewis Hamilton

O altă legendă a sportului l-a atacat dur pe Lewis Hamilton. Campion mondial de şase ori în snooker, cel poreclit ”Racheta” a fost deranjat că mulţi fani l-au catalogat pe Lewis Hamilton cel mai mare sportiv din istoria Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

”E fantastic că Lewis a câştigat şapte titluri mondiale, dar dacă maşina ta merge mai repede, îţi poţi permite să faci câteva greşeli şi să scapi fără probleme. Într-un fel, este ca şi cum ai conduce în timp ce fumezi o ţigară şi ţii volanul cu un deget", a spus Ronnie O'Sullivan.

Recomandări
  • Lewis Hamilton: ”Serena Williams, ajutor!”
  • Cum a reacționat jucătoarea de tenis din Statele Unite

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și