Închide meniul

Mesaj de mobilizare pentru Cristina Neagu, înainte de duelul cu ȚSKA Moscova din Liga Campionilor: "Uită de tot și du-ne în Final Four!"

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2021, 19:47

Reclamă
Mesaj de mobilizare pentru Cristina Neagu, înainte de duelul cu ȚSKA Moscova din Liga Campionilor: "Uită de tot și du-ne în Final Four!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristina Neagu, încurajată

Oana Manea și Cristina Neagu au jucat împreună atât la echipa națională, cât și la CSM București. Formau un duo letal și băgau frica în orice adversar. Cristina Neagu e încă cu moralul la pământ după ce a ratat calificarea la Jocurile Olimpice alături de naționala României. Oana Manea speră ca cea mai bună handbalistă a lumii să aibă mai mult noroc la nivel de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oanea Manea, mesaj de susținere pentru Cristina Neagu

„Cristina Neagu trebuie să-și revină după ce am ratat calificarea la Jocurile Olimpice și să o ia de la capăt. Este o dublă extrem de importantă pentru CSM București și n-are de ales! În această fază a competiției, depinde și de șansa pe care o ai la tragerea la sorți, ca să ajungi în Final Four. Cristina, uită de tot și du-ne acolo!", a spus Oana Manea, pentru Pro Sport.

Oana Manea s-a retras în 2019, după o cariera de 18 ani. Cu CSM București, Oana Manea a cucerit Liga Campionilor,în 2016. Fostul pivot mai are în palmares 12 titluri de campioană națională, patru Cupe ale României și patru Supercupe ale României.

"ȚSKA Moscova este o echipă puternică, însă avantajul echipei noastre este că întâlnește o formație în formare, fără experiență la acest nivel, așa că se poate întâmpla orice", a adăugat Oana Manea

În comparație cu ȚSKA Moscova, CSM București este la al șaselea sezon consecutiv în Liga Campionilor. De fiecare dată, "Tigroaicele" au ajuns cel puțin în sferturile de finală.

Reclamă

Partida dintre CSM București și ȚSKA Moscova este programată sâmbătă de la ora 17:00. Manșa tur se va juca în Sala Polivalentă. 

Cristina Neagu, acuzată de blat la turneul preolimpic

Cristina Neagu a fost acuzată că a încercat să facă blat cu jucătoarele din Muntenegru. România și Muntenegru puteau să meargă împreună la Tokyo și să lase Norvegia acasă. 

"De fiecare dată când intru pe teren, joc până la ultima fărâmă de energie, lucru care s-a întamplat și la turneul preolimpic în care am luptat alături de România pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Iubesc și respect sportul pe care îl practic și cred că fair play-ul mă definește. Iar lucrul asta va rămâne neschimbat", a fost reacția Cristinei Neagu. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și