Închide meniul

Mesaj de mobilizare pentru Cristina Neagu, înainte de duelul cu ȚSKA Moscova din Liga Campionilor: "Uită de tot și du-ne în Final Four!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2021, 19:47

Mesaj de mobilizare pentru Cristina Neagu, înainte de duelul cu ȚSKA Moscova din Liga Campionilor: "Uită de tot și du-ne în Final Four!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristina Neagu, încurajată

Oana Manea și Cristina Neagu au jucat împreună atât la echipa națională, cât și la CSM București. Formau un duo letal și băgau frica în orice adversar. Cristina Neagu e încă cu moralul la pământ după ce a ratat calificarea la Jocurile Olimpice alături de naționala României. Oana Manea speră ca cea mai bună handbalistă a lumii să aibă mai mult noroc la nivel de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oanea Manea, mesaj de susținere pentru Cristina Neagu

„Cristina Neagu trebuie să-și revină după ce am ratat calificarea la Jocurile Olimpice și să o ia de la capăt. Este o dublă extrem de importantă pentru CSM București și n-are de ales! În această fază a competiției, depinde și de șansa pe care o ai la tragerea la sorți, ca să ajungi în Final Four. Cristina, uită de tot și du-ne acolo!", a spus Oana Manea, pentru Pro Sport.

Oana Manea s-a retras în 2019, după o cariera de 18 ani. Cu CSM București, Oana Manea a cucerit Liga Campionilor,în 2016. Fostul pivot mai are în palmares 12 titluri de campioană națională, patru Cupe ale României și patru Supercupe ale României.

"ȚSKA Moscova este o echipă puternică, însă avantajul echipei noastre este că întâlnește o formație în formare, fără experiență la acest nivel, așa că se poate întâmpla orice", a adăugat Oana Manea

În comparație cu ȚSKA Moscova, CSM București este la al șaselea sezon consecutiv în Liga Campionilor. De fiecare dată, "Tigroaicele" au ajuns cel puțin în sferturile de finală.

Reclamă

Partida dintre CSM București și ȚSKA Moscova este programată sâmbătă de la ora 17:00. Manșa tur se va juca în Sala Polivalentă. 

Cristina Neagu, acuzată de blat la turneul preolimpic

Cristina Neagu a fost acuzată că a încercat să facă blat cu jucătoarele din Muntenegru. România și Muntenegru puteau să meargă împreună la Tokyo și să lase Norvegia acasă. 

"De fiecare dată când intru pe teren, joc până la ultima fărâmă de energie, lucru care s-a întamplat și la turneul preolimpic în care am luptat alături de România pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Iubesc și respect sportul pe care îl practic și cred că fair play-ul mă definește. Iar lucrul asta va rămâne neschimbat", a fost reacția Cristinei Neagu. 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și