Închide meniul

Simona Halep, dezvăluiri despre problemele medicale: "M-am speriat puţin". De ce se bucură că a fost amânat Roland Garros 2021

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2021, 6:28 / Actualizat: 31 mai 2022, 19:55

Simona Halep, dezvăluiri despre problemele medicale: "M-am speriat puţin". De ce se bucură că a fost amânat Roland Garros 2021

profimediaimages

Simona Halep se bucură pentru amânarea Roland Garros 2021, deşi îi va afecta programul

Simona Halep s-a retras din echipa de Fed Cup pentru barajul de la Cluj contra Italiei din cauza problemelor de la umăr, care au făcut-o să abandoneze la Miami Open, la finalul lunii trecute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: „M-am speriat puțin din cauza umărului”

„De la zi de zi apar probleme, m-am speriat puțin din cauza umărului pentru că nu am mai avut probleme (n.r. la umăr)”, a declarat Simona Halep.

Numărul 3 mondial va începe sezonul pe zgură pe Stuttgart, turneu care va debuta pe 19 aprilie. Până atunci, se antrenează alături de Darren Cahill la Bucureşti. Australian a revenit după doi ani în România.

„Darren m-a ajutat mult. Mă încurajează când sunt panicată sau stresată. Am încredere. E foarte încântat că vine în România. Mă simt mai bine. Luni a fost prima zi în care am jucat o oră, nu am forțat foarte mult. Nu am dureri. După 3-4 zile se vede dacă totul e mai bine. Sunt antrenamente bune, în care voi progresa. Sunt câteva luni de când nu am jucat pe zgură”, a spus Halep.

Reclamă

Simona Halep, bucuroasă pentru amânarea Roland Garros 2021

Halep spune că obiectivul pentru turneele pe zgură este să fie sănătoasă şi să facă meciuri cât mai bune, pentru a nu pune în pericol visul unei medalii la Jocurile Olimpice. Ea s-a bucurat că Roland Garros 2021 va începe cu întârziere de o săptămână.

„Nu vreau să fiu subiectivă, să privesc doar din punctul meu de vedere, dar mie îmi place că s-a amânat Roland Garros-ul, pentru că mai am o săptămână în plus de pregătire pe zgură şi aş putea să progresez şi mai mult. Am citit ce au spus ceilalţi sportivi. Într-adevar, o săptămână deranjează calendarul competiţional, mai ales că urmează sezonul de iarbă”, a mai spus Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și