Închide meniul

Simona Halep i-a speriat pe italieni, după ce a anunţat că va juca la Fed Cup + Ce s-a întâmplat cu premiile pentru care va lupta la Miami

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 martie 2021, 12:11

Simona Halep i-a speriat pe italieni, după ce a anunţat că va juca la Fed Cup + Ce s-a întâmplat cu premiile pentru care va lupta la Miami

profimediaimages

Simona Halep i-a speriat pe italieni după ce a anunţat că va juca la Fed Cup

Italienii sperau ca Simona Halep să nu joace în meciul de luna viitoare de la Cluj. România şi Italia se vor înfrunta pe 16 şi 17 aprilie, în barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Simona Halep schimbă strategia și anunță surprinzător prezența la partida dintre Italia și România. Românca s-a răzgândit și va fi disponibilă pentru căpitanul nejucător Monica Niculescu. După această știre, că gazdele vor putea conta pe cea mai bună jucătoare, șansele echipei conduse de Tathiana Garbin scad considerabil”, au scris jurnaliştii de la tennisitaliano.it.

Simona Halep: "Îmi doresc mereu să joc la Fed Cup"

Simona Halep a explicat la plecarea spre Miami că a luat decizia să joace la Fed Cup, pentru că a avut o lună de pauză, după ce s-a retras de la Doha şi Dubai.

"M-am hotărât pentru că îmi doresc mereu să joc la Fed Cup. Faptul că am stat o lună m-a ajutat să decid să merg să joc două meciuri în plus. Acolo e mereu o emoţie diferită, o încărcătură emoţională foarte mare şi este epuizant, chiar şi o săptămână. Mă bucur foarte mult că pot să merg şi bineînţeles pentru Moni (n.r. – Monica Niculescu), ştiam că va fi căpitan, ni s-a confirmat. Mă bucur tare mult pentru ea şi sper să facem o treabă bună. Nu este o colaborare, eu sunt jucător, ea este căpitan-jucător, ea va decide tot ce ţine de echipă. Sunt acolo să îmi joc meciurile. Dacă e cazul, voi juca şi extra (n.r. – la dublu)", a precizat Simona Halep.

Simona Halep va juca la Miami pentru premii cu 80% mai mici

Până la Fed Cup, Simona Halep speră să facă o figură cât mai frumoasă la Miami, deşi gazdele au luat o decizie şoc. Au redus premiile cu aproape 80% din cauza pandemiei.

Reclamă

Premiul pentru câştigătorii din cele două întreceri, masculină şi feminină, este de 300.000 de dolari. La ediţia precedentă, în 2019, cel mai mare cec a fost 1,3 milioane de dolari. În total, premiile au scăzut de la 16,7 milioane de dolari la 6,6 milioane de dolari. Competiţia are loc între 23 martie şi 3 aprilie. 

Ultima partidă oficială a Simonei a avut loc pe 16 februarie, 3-6, 3-6, cu Serena Williams, în sferturi, la Australian Open 2021.

"A fost o pauză destul de lungă, m-am simţit bine acasă, am făcut antrenamente după ce mi-au trecut toate durerile. Abia aştept să merg să joc câteva meciuri şi sper să joc bine. Nu ştiu ce restricţii sunt, noi vom fi în bulă şi sunt ok cu asta, aşa am fost la toate turneele de până acum, în afară de Australia. Nu pot spune că am o mare problemă, nu e confortabil, dar va fi ok", a mai spus Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și