Închide meniul

Mesaj direct pentru soţul Serenei Williams! "Când vorbeşte Ţiriac, nu mişcă nici musca. Lumea face poze, ia autografe"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 martie 2021, 12:50

Mesaj direct pentru soţul Serenei Williams! "Când vorbeşte Ţiriac, nu mişcă nici musca. Lumea face poze, ia autografe"

MMA / A.C. Tanase via Hepta

Ion Ţiriac

"Cel mai ușor pentru a-ți face reclamă e să creezi o imagine negativă sau să spui ceva rău. Dacă ar fi spus ceva de bine la adresa domnului Țiriac ar fi fost ceva normal. E greu să vii și să vorbești așa despre Ion Țiriac, care este o legendă în lumea sportului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu cred că există colțișor de pe globul ăsta unde să nu fi apărut numele lui sau să nu fi fost implicat în ceva. În momentul în care se ridică la adunările Federației Internaționale, nu mișcă nici musca! Lumea face poze, ia autografe. Este văzut ca una dintre marile personalități ce și-au pus amprenta asupra evoluției tenisului", a spus Cosac, la gsp.ro. 

Ion Ţiriac l-a ignorat pe Alexis Ohanian

După meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, de la Australian Open 2021, Alexis Ohanian, soţul Serenei, a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Ion Ţiriac. Cu toate acestea, miliardarul a preferat să îl trateze cu indiferenţă pe soţul lui Williams. Dezvăluirea a fost făcută de Cosmin Hodor, apropiat al lui Ion Țiriac, dar și al Simonei Halep.

"A fost o vendetă nu doar la adresa lui Ion Țiriac, ci și pentru finala pierdută la Wimbledon 2019. Era clar că acea înfrângere va naște unele orgolii. ă vii tu din tribună după un meci jucat de soția ta împotriva Simonei, care e apropiată a domnului Țiriac și știm ce reprezintă în România, să te trezești să îl ataci și să îl faci clovn… Asta arată că el e din afara fenomenului, nu e din lumea tenisului. Domnul Țiriac nu îi va răspunde, nu se coboară la acel nivel”, a explicat Hodor.

Scandal între Ion Ţiriac şi familia Serenei Williams

Ion Ţiriac a fost primul care a atacat-o pe deţinătoarea de 23 de turnee de Grand Slam. ”La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere", spunea anul trecut, Ion Țiriac, într-o intervenție la TVR.

Reclamă

Soţul Serenei Williams l-a taxat imediat pe Ion Ţiriac. "E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac​", a scris soţul Serenei Williams pe Twitter, la finalul partidei pe care Serena a câştigat-o la Melbourne. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și