Închide meniul

Simona Halep s-a impus în primul meci din 2021: ”A fost ca și cum aş fi jucat prima dată un meci!” Cum a făcut publicul să izbucnească în urale

Silviu Corneanu Publicat: 29 ianuarie 2021, 11:20

Reclamă
Simona Halep s-a impus în primul meci din 2021: ”A fost ca și cum aş fi jucat prima dată un meci!” Cum a făcut publicul să izbucnească în urale

Profimedia

Simona Halep a câștigat primul meci de la Adelaide

Halep se simte ca acasă în Adelaide și a dezvăluit faptul că a avut mari emoții și s-a simțit ca și cum ar fi jucat primul său meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este minunat să mă întorc la Adelaide, am mai fost aici de două ori și este mereu o plăcere să revin. Am avut nevoie de puțin oxigen azi după două săptămâni de carantină. N-a fost deloc ușor, iar Ash nu arată ca și cum nu a jucat anul trecut. 

Orașul este frumos, oamenii sunt frumoși, mi-a fost dor de voi. A fost o plăcere să joc în fața voastră. Am avut mari emoții, ca și cum ar fi prima oară când joc un meci”, a spus Simona Halep imediat după meci.

Simona Halep a făcut publicul de la Adelaide să izbucnească în urale

Simona Halep este extrem de iubită în Adelaide, orașul natal al lui Darren Cahill. Sportiva noastră s-a declarat fana echipei de fotbal din orașul australian unde dispută turneul demonstrativ înainte de Australian Open.

Reclamă

Da, mă simt puțin ca și cum aș fi o localnică. Trebuie să recunosc, pentru că Darren este de aici și mi-a arătat și mie atmosfera de aici. Susțin și echipa de fotbal… E ok, e vorba de Sport Adelaide”, moment în care o parte a publicului a izbucnit în urale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și