Închide meniul

Simona Halep s-a impus în primul meci din 2021: ”A fost ca și cum aş fi jucat prima dată un meci!” Cum a făcut publicul să izbucnească în urale

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 ianuarie 2021, 11:20

Simona Halep s-a impus în primul meci din 2021: ”A fost ca și cum aş fi jucat prima dată un meci!” Cum a făcut publicul să izbucnească în urale

Profimedia

Simona Halep a câștigat primul meci de la Adelaide

Halep se simte ca acasă în Adelaide și a dezvăluit faptul că a avut mari emoții și s-a simțit ca și cum ar fi jucat primul său meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este minunat să mă întorc la Adelaide, am mai fost aici de două ori și este mereu o plăcere să revin. Am avut nevoie de puțin oxigen azi după două săptămâni de carantină. N-a fost deloc ușor, iar Ash nu arată ca și cum nu a jucat anul trecut. 

Orașul este frumos, oamenii sunt frumoși, mi-a fost dor de voi. A fost o plăcere să joc în fața voastră. Am avut mari emoții, ca și cum ar fi prima oară când joc un meci”, a spus Simona Halep imediat după meci.

Simona Halep a făcut publicul de la Adelaide să izbucnească în urale

Simona Halep este extrem de iubită în Adelaide, orașul natal al lui Darren Cahill. Sportiva noastră s-a declarat fana echipei de fotbal din orașul australian unde dispută turneul demonstrativ înainte de Australian Open.

Reclamă

Da, mă simt puțin ca și cum aș fi o localnică. Trebuie să recunosc, pentru că Darren este de aici și mi-a arătat și mie atmosfera de aici. Susțin și echipa de fotbal… E ok, e vorba de Sport Adelaide”, moment în care o parte a publicului a izbucnit în urale.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și