Închide meniul

Simona Halep s-a impus în primul meci din 2021: ”A fost ca și cum aş fi jucat prima dată un meci!” Cum a făcut publicul să izbucnească în urale

Silviu Corneanu Publicat: 29 ianuarie 2021, 11:20

Reclamă
Simona Halep s-a impus în primul meci din 2021: ”A fost ca și cum aş fi jucat prima dată un meci!” Cum a făcut publicul să izbucnească în urale

Profimedia

Simona Halep a câștigat primul meci de la Adelaide

Halep se simte ca acasă în Adelaide și a dezvăluit faptul că a avut mari emoții și s-a simțit ca și cum ar fi jucat primul său meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este minunat să mă întorc la Adelaide, am mai fost aici de două ori și este mereu o plăcere să revin. Am avut nevoie de puțin oxigen azi după două săptămâni de carantină. N-a fost deloc ușor, iar Ash nu arată ca și cum nu a jucat anul trecut. 

Orașul este frumos, oamenii sunt frumoși, mi-a fost dor de voi. A fost o plăcere să joc în fața voastră. Am avut mari emoții, ca și cum ar fi prima oară când joc un meci”, a spus Simona Halep imediat după meci.

Simona Halep a făcut publicul de la Adelaide să izbucnească în urale

Simona Halep este extrem de iubită în Adelaide, orașul natal al lui Darren Cahill. Sportiva noastră s-a declarat fana echipei de fotbal din orașul australian unde dispută turneul demonstrativ înainte de Australian Open.

Reclamă
Reclamă 4

Da, mă simt puțin ca și cum aș fi o localnică. Trebuie să recunosc, pentru că Darren este de aici și mi-a arătat și mie atmosfera de aici. Susțin și echipa de fotbal… E ok, e vorba de Sport Adelaide”, moment în care o parte a publicului a izbucnit în urale.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și