Închide meniul

O jucătoare cu opt degete, pe tabloul principal de la Melbourne! + Sorana Cîrstea, gata de chinul din Australia: "Nu ai voie să mănânci decât în cameră!"

Mihai Ispas Publicat: 13 ianuarie 2021, 16:46

Reclamă
O jucătoare cu opt degete, pe tabloul principal de la Melbourne! + Sorana Cîrstea, gata de chinul din Australia: "Nu ai voie să mănânci decât în cameră!"

profimediaimages

Francesca Jones, o jucătoare cu doar opt degete la mâini, pe tabloul principal la Melbourne

La o zi distanţă după Simona Halep şi Irina Begu, a plecat spre Australia şi Sorana Cîrstea. Jucătoarea în vârstă de 30 de ani este pregătită pentru carantina de 14 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soara Cîrstea: "Decât să mai am un an ca 2020, prefer să mă vaccinez de 5 ori"

"Vom fi restricţionaţi la 5 ore în afara camerei în care trebuie să faci şi tenis, şi pregătire fizică, şi recuperare, nu ai voie să mănânci decât în cameră. Toate aceste lucruri ni s-au spus dinainte şi noi a trebuit să alegem dacă acceptăm sau nu", a spus Cîrstea, potrivit gsp.

Mihaela Buzărnescu, la un singur game de calificarea la Australian Open

Şi Mihaela Buzărnescu a fost aproape de calificarea la Australian Open. A pierdut în mod dramatic în faţa unei americance de doar 18 ani. 

Buzărnescu a jucat în Dubai, în al treilea tur al calificărilor. Ea a condus-o cu 5-2 în setul decisiv pe Whitney Osuigwe, dar a fost învinsă după un meci de două ore şi 14 minute!

Toate româncele care au jucat în calificări au fost eliminate. Simona Halep, Patricia Ţig, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Ana Bogdan sunt tricolorele care vor fi prezente pe tabloul principal.

Reclamă

Francesca Jones, marea surpriză de la Australian Open

Marea surpriză de la Australian Open va fi o britanică de 20 de ani. Francesca Jones suferă de un sindrom rar. Ea are doar opt degete la mâini și șapte la picioare.

Locul 241 WTA, Jones a învins-o în calificări inclusiv pe Monica Niculescu. "O ascensiune remarcabilă", scrie The Guardian.

Ea a fost una dintre cel mai slab clasate jucătoare prezente în calificări, unde a fost admisă doar după ce mai multe sportive s-au retras. Doctorii i-au spus că nu are cum să joace tenis!

Reclamă 4 / 0/3
  • Giani Kiriță este invitatul lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, mâine, de la 10.30. Puteţi urmări emisiunea pe www.as.ro/live

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și