Închide meniul

Program spartan pentru Simona Halep în Australia: "5 ore de antrenament pe zi. În rest, vom sta carantinaţi!" Mesaj războinic pentru rivale: "Am aşteptări mari!"

Antena Sport Publicat: 12 ianuarie 2021, 15:12

Reclamă
Program spartan pentru Simona Halep în Australia: "5 ore de antrenament pe zi. În rest, vom sta carantinaţi!" Mesaj războinic pentru rivale: "Am aşteptări mari!"

Captură AS.ro

Simona Halep a plecat spre Australia

Simona Halep nu a câştigat niciodată Australian Open. Cel mai mai aproape de succes a fost în 2018, când a pierdut finala cu Caroline Wozniacki. Halep va avea parte de un program spartan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Da, este acelaşi regim pe care îl au şi ceilalţi în Melbourne, este aceeaşi carantină, avem voie doar la terenul de tenis, 5 ore pe zi. În rest, vom sta carantinaţi în camere. Nu o să fie uşor, sunt convinsă, dar totuşi fiind 5 ore de antrenament, o să însemne mult.

Ca de fiecare dată când plec la un turneu, am aşteptări destul de mari pentru că sunt la un nivel înalt de mult timp şi dacă mă antrenez şi mă pregătesc aşa mereu am o şansă să joc bine. Dar în aceste condiţii diferite, cu 3-4 luni de pauză, o să fie mai dificil. Sunt pregătită pentru orice!", a spus Simona Halep la plecarea din ţară. 

Simona Halep a tras tare şi în România

Simona Halep a tras din greu şi în România cu gândul la Australian Open. Cel mai greu i-a fost fără Darren Cahill. Australianul a supravegheat-o, însă, de la distanţă. 

"A fost o semivacanţă, pentru că m-am antrenat din greu. O perioadă destul de lungă, dar a fost foarte bine pentru că am stat acasă. Sunt pregătită psihic şi fizic, sunt bucuroasă că putem să plecăm şi putem să jucam un Grand Slam foarte important.

Reclamă

Bine, toate sunt importante, dar la început de an este bine că putem să trecem peste toate micile probleme şi să jucăm. (n.r. – Ţi-a dor de Darren?) Da, mi-e foarte dor. Şi mi-e dor să ne reunim, să fim toţi în echipă şi să muncim", a mai spus Simona Halep. 

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman Vezi toate știrile
Citește și