Închide meniul

O jucătoare cu opt degete, pe tabloul principal de la Melbourne! + Sorana Cîrstea, gata de chinul din Australia: "Nu ai voie să mănânci decât în cameră!"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 13 ianuarie 2021, 16:46

O jucătoare cu opt degete, pe tabloul principal de la Melbourne! + Sorana Cîrstea, gata de chinul din Australia: "Nu ai voie să mănânci decât în cameră!"

profimediaimages

Francesca Jones, o jucătoare cu doar opt degete la mâini, pe tabloul principal la Melbourne

La o zi distanţă după Simona Halep şi Irina Begu, a plecat spre Australia şi Sorana Cîrstea. Jucătoarea în vârstă de 30 de ani este pregătită pentru carantina de 14 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soara Cîrstea: "Decât să mai am un an ca 2020, prefer să mă vaccinez de 5 ori"

"Vom fi restricţionaţi la 5 ore în afara camerei în care trebuie să faci şi tenis, şi pregătire fizică, şi recuperare, nu ai voie să mănânci decât în cameră. Toate aceste lucruri ni s-au spus dinainte şi noi a trebuit să alegem dacă acceptăm sau nu", a spus Cîrstea, potrivit gsp.

Mihaela Buzărnescu, la un singur game de calificarea la Australian Open

Şi Mihaela Buzărnescu a fost aproape de calificarea la Australian Open. A pierdut în mod dramatic în faţa unei americance de doar 18 ani. 

Buzărnescu a jucat în Dubai, în al treilea tur al calificărilor. Ea a condus-o cu 5-2 în setul decisiv pe Whitney Osuigwe, dar a fost învinsă după un meci de două ore şi 14 minute!

Toate româncele care au jucat în calificări au fost eliminate. Simona Halep, Patricia Ţig, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Ana Bogdan sunt tricolorele care vor fi prezente pe tabloul principal.

Reclamă

Francesca Jones, marea surpriză de la Australian Open

Marea surpriză de la Australian Open va fi o britanică de 20 de ani. Francesca Jones suferă de un sindrom rar. Ea are doar opt degete la mâini și șapte la picioare.

Locul 241 WTA, Jones a învins-o în calificări inclusiv pe Monica Niculescu. "O ascensiune remarcabilă", scrie The Guardian.

Ea a fost una dintre cel mai slab clasate jucătoare prezente în calificări, unde a fost admisă doar după ce mai multe sportive s-au retras. Doctorii i-au spus că nu are cum să joace tenis!

Reclamă 4 / 0/3
  • Giani Kiriță este invitatul lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, mâine, de la 10.30. Puteţi urmări emisiunea pe www.as.ro/live

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! Vezi toate știrile
Citește și