Închide meniul

Simona Halep a aruncat direct la gunoi echipamentul purtat în meciul cu Iga Swiatek. Superstiţiile campioanei noastre

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2020, 12:46

Reclamă
Simona Halep a aruncat direct la gunoi echipamentul purtat în meciul cu Iga Swiatek. Superstiţiile campioanei noastre

ProfimediaImages

Simona Halep, dezvăluiri despre meciul cu Iga Swiatek, de la Roland Garros

"Am tabieturi şi am şi superstiţii înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să îmi pun hainele aşa cum le pun în fiecare zi când am meci, păstrez totul la fel. Chris Evert, mi-a povestit Darren, după fiecare meci îşi arunca echipamentul. Îl desfăcea din pungă, juca cu el şi apoi îl arunca. Şi a câştigat enorm. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: Eu echipamentele pe care le port atunci când pierd un meci urât le arunc direct

Eu echipamentele pe care le port atunci când pierd un meci urât le arunc direct. Aşa am făcut şi la Roland Garros. Echipamentul de anul ăsta l-am aruncat direct la gunoi. Pentru că te eliberezi cumva, ai senzaţia că dacă îl mai vezi îţi aduce aminte direct de meciul respectiv", a spus Halep, într-un interviu acordat lui Andi Moisescu. 

În ultimul ei meci disputat în 2020, Simona Halep a fost învinsă în optimile de la Roland Garros, de Iga Swiatek, cu un categoric 1-6, 2-6. Sportiva din Polonia a câştigat ulterior turneul. 

Simona s-a impus şi ea la Roland Garros, în 2018, după trei finale de Grand Slam pierdute. A urmat şi trofeul istoric de la Wimbledon după o finală de pus în ramă cu Serena Williams, 6-2, 6-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și