Închide meniul

Roger Federer, OUT de la Doha! Elvețianul a irosit o minge de meci în decisiv. Ce urmează pentru maestrul din Țara Cantoanelor

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2021, 18:22

Reclamă
Roger Federer, OUT de la Doha! Elvețianul a irosit o minge de meci în decisiv. Ce urmează pentru maestrul din Țara Cantoanelor

profimediaimages

Roger Federer, OUT de la Doha

Federer n-a reușit să câștige și al doilea meci de la revenirea în circuit. Veteranul de 39 de ani a fost eliminat în "sferturile" de la Doha de  Nikoloz Basilashvili. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federer a început bine și a câștigat primul set cu 6-3. În setul secund, jocul elvețianului a scăzut. Roger a pierdut fără drept de apel, 1-6.

Roger Federer, out de la Doha

Federer nu și-a revenit nici în decisiv, când a irosit o minge de meci. Basilashvili a simțit momentul oportun și și-a adjudecat victoria.

A fost doar al doilea meci pentru Roger Federer după lunga perioadă de absență. Elvețianul a lipsit nu mai puțin de 14 luni din cauza unor probleme la genunchi.

Reclamă

În semifinalele de la Qatar Open, Nikoloz Basilashvili va juca împotriva americanului Taylor Fritz (33 ATP). Și rusul Andrey Rublev a ajuns în semifinale, dar într-o manieră inedită.

Ultimul duel din "sferturi" este partida Dominic Thiem – Roberto Bautista Agut. Deținătorul trofeului la Doha este Andrey Rublev.

Ce titluri țintește Roger Federer în 2021

Federer nu va fi foarte afectat de eliminarea de la Doha. De altfel, el a luat startul turneului din Qatar doar ca să revină într-o formă bună. 

Reclamă 4 / 0/3

Elvețianul va continua pregătirea și tintește al 21-lea titlu de Grand Slam din carieră. Veteranul de 39 de ani mizează pe Wimbledon, una dintre competițiile lui favorite.

Federer vrea și aurul la Jocurile Olimpice. Este singurul titlu care lipsește din palmaresul bogat al elvețianului.

"Roger a mers la Doha pentru a avea meciuri oficiale în picioare și pentru a vedea unde se află, nu are așteptări mari. Cu certitudine nu a uitat tenisul și nu stă deloc rău din punct de vedere fizic. Dacă totul merge conform planului, Roger poate reveni până în vară la cel mai bun nivel al său", a declarat Marco Chiudinelli, un apropiat al Roger Federer. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” Vezi toate știrile
Citește și