Închide meniul

Caz unic în istoria tenisului! Andrey Rublev a ajuns până în semifinale la Doha, fără să joace vreun meci! + Roger Federer, prima reacție după victoria cu Daniel Evans

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2021, 14:37

Caz unic în istoria tenisului! Andrey Rublev a ajuns până în semifinale la Doha, fără să joace vreun meci! + Roger Federer, prima reacție după victoria cu Daniel Evans

profimediaimages

Andrey Rublev, caz incredibil

Andrey Rublev (locul 8 ATP) se poate considera cu adevărat norocos. Rusul, care s-a impus la ediția de anul trecut de la Doha, a avut liber în primul tur. Nimic deosebit pănă aici. Acesta ar fi trebuit să joace în runda următoare împotriva lui Richard Gasquet. Francezul nu s-a prezentat însă la meci, din cauza unei accidentări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marton Fucsovics era adversarul lui Rublev din "sferturi". Și acesta s-a accidentat, chiar înaintea meciului care trebuia să aibă loc astăzi. Prin urmare, Rublev s-a calificat automat în semifinale.

Andrey Rublev, semifinale la Doha fără să joace vreun meci

Rublev și Fucsovics s-au duelat ultima dată în urmă cu numai o săptămână, în finala ATP 500 de la Rotterdam. Atunci, rusul l-a învins pe omologul său maghiar. 

Rublev va juca în semifinale la Doha cu câștigătorul dintre Roberto Bautista Agut și Dominic Thiem. Cel puțin așa arată tabloul de la Doha. Ar putea apărea oricând ceva imprevizibil.

Andrey Rublev este speranța tenisului din Rusia, alături de la Daniil Medvedev. Rublev este află în cel mai bun moment al carierei sale: ocupă locul 8 ATP și a ajuns la 8 titluri în palmares.

Reclamă

Roger Federer, revenire în forță în circuitul ATP

Vedeta principală de la Doha este, fără îndoială, Roger Federer. Elvețianul a disputat prima partidă după 14 luni de pauză, învingând-ul pe britanicul Evans. 

După ce a avansat în faza următoare la Qatar Open, Federer s-a declarat mulțumit. El a trecut prin două intervenții chirugicale complicate la genunchi.

"Sunt foarte mulţumit de felul în care am gestionat momentele dificile. Nu am avut impresia că jocul meu se destramă cu cât punctele devin mai importante. Am reuşit să joc aşa cum mi-am dorit, ceea ce este întotdeauna un semn bun, mai ales venind după luni de antrenamente.

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că nu am făcut nicio dublă greşeală în două ore şi 20 de minute, pentru primul meu meci, este un semn că genunchiul meu se comportă foarte bine la serviciu, ceea ce este crucial", a declarat Federer, după victoria în faţa lui Evans.

Federer are trei titluri la Doha. El a câștigat această competiție în 2005, 2006 și 2011.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și