Închide meniul

Lovitură de proporţii dată de Ion Ţiriac. A bătut palma cu familia lui Novak Djokovic

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 14:33

Reclamă
Lovitură de proporţii dată de Ion Ţiriac. A bătut palma cu familia lui Novak Djokovic

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Ion Tiriac

Turneul va avea loc în Belgrad, între 19 și 25 aprilie. Mutarea competiției din Ungaria în Serbia a fost aprobată şi de conducătorii ATP. Ţirac, omul care deţinea licenţa pentru Openul Ungariei, a bătut palma cu Djordje Djokovic pentru ca turneul să se mute la Belgrad. Djordje Djokovic conduce compania Tara 2016s și va fi directorul turneului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relocarea turneului de la Budapesta la Belgrad a fost aprobată de Comitetul Director al ATP, iar în luna aprilie vom vedea competiția sub numele de ‘Openul Serbiei’. Acesta se desfășoară sub licența deținută de Ion Țiriac, cel care a ajuns la un acord cu organizatorii Tara 2016s, reprezentați de Djordje Djokovic, noul director al turneului”, a anunțat ATP pe site-ul oficial.

Ion Țiriac, pe locul 3 în topul celor mai bogați români

Ion Țiriac a ajuns pe locul 3 în topul celor mai bogați români, conform celor de la Forbes România. Conform sursei citate, Țiriac are o avere de 1,23 miliarde de euro. Pe primul loc în acest clasament se află Daniel Dines, cu o avere de 1,58 milioarde de euro.

Pe locul 2 în topul celor mai bogați români se află frații Dragoș și Adrian Pavăl, cu o avere de 1,54 miliarde de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova Vezi toate știrile
Citește și