Închide meniul

Andy Murray râde de Rafael Nadal: ”Câștigă de 52 de ori Roland Garros, dar nu poate face asta”

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2020, 13:31

Reclamă
Andy Murray râde de Rafael Nadal: ”Câștigă de 52 de ori Roland Garros, dar nu poate face asta”

Face to Face / PPE/face to face via hepta

Andy Murray râde de Rafael Nadal: ”Câștigă de 52 de ori Roland Garros, dar nu poate face asta”

Ibericul a avut dificultăți în a porni transmisiunea în direct pe rețeaua de socializare, iar Murray l-a taxat în comentarii: ”Nadal poate câștiga de 52 de ori Roland Garros, dar nu poate să realizeze un live pe Instgram”. Momentul a stârnit mult amuzament în rândul fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andy Murray, activ pe timpul pandemiei

Scoțianul e foarte activ pe rețelele de socializare în această perioadă. Zilele trecute a purtat o conversație cu Novak Djokovic pe Instagram, în cadrul căreia și-au creionat tenismenul perfect.

Murray a lansat și o provocare amuzantă, la care tot bunul său prieten Djokovic a răspuns.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:30 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris. Echipele de start 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” Vezi toate știrile
Citește și