Închide meniul

Surpriză uriașă în finala de la Madrid! Aryna Sabalenka i-a "suflat" trofeul lui Ashleigh Barty

Alexandru Ivan Publicat: 8 mai 2021, 19:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Reclamă
Surpriză uriașă în finala de la Madrid! Aryna Sabalenka i-a "suflat" trofeul lui Ashleigh Barty

profimediaimages

Sabalenka, campioană la Madrid

Sabalenka s-a impus cu scorul de 6-0, 3-6, 6-4, într-o oră şi 39 de minute. Cele două sportive au jucat în urmă cu două săptămâni şi finala turneului de la Stuttgart. Atunci câştigătoare a fost australianca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aryna Sabalenka, campioană la Madrid

Victoria obtinută de Sabalenka în fața lui Barty pune capăt unei serii de zece meciuri câștigate de australiancă în fața sportivelor din Top 10 WTA.

Pentru Sabalenka este al zecelea trofeu WTA la simplu, al doilea din acest an (după Abu Dhabi). A fost primul titlu cucerit pe zgură pentru jucătoarea din Belarus.

Barty nu pierduse niciun meci pe zgură de aproape doi ani, de când a reușit să cucerească titlul Roland Garros 2019.  

Reclamă

Pentru că a ajuns până în finala de la Madrid, Ashleigh Barty va fi recompensată cu 188.000 de euro. Sabalenka va primi 315.000 de euro. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și