Închide meniul

Madrid Open 2021 | La ce oră se joacă Simona Halep – Saisai Zheng, în prima zi de Paşte. Simo, lăudată de adversara din primul tur: "Mi-a dat o lecţie"

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 15:31

Reclamă
Madrid Open 2021 | La ce oră se joacă Simona Halep – Saisai Zheng, în prima zi de Paşte. Simo, lăudată de adversara din primul tur: "Mi-a dat o lecţie"

profimediaimages

Simona Halep şi Saisai Zheng vor juca mâine în jurul orei 17.00 la Madrid Open 2021

Simona Halep a fost programată pe arena "Manolo Santana". Numărul 3 mondial şi chinezoaica Saisai Zheng vor juca al patrulea meci al zilei. Duelul va începe în jurul orei 17.00, ora României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Saisai Zhang, mâine, în jurul orei 17:00

În vârstă de 27 de ani, Saisai Zheng (locul 57 WTA) a eliminat-o în runda inaugurală pe poloneza Magda Linette (locul 48 WTA), cu 6-2, 3-6 şi 6-1.

Halep a câştigat ambele meciuri de până acum contra lui Zheng: 6-2, 6-3, la Shenzhen (2015) și 7-5, 6-0, la Wimbledon (2018).

Simona Halep, lăudată de Sara Sorribes Tormo: "Mi-a dat o lecţie"

Simona Halep s-a calificat fără mari probleme în turul secund de la Madrid Open 2021. Ea a trecut cu 6-0 şi 7-5 de Sara Sorribes Tormo.

Reclamă

Jucătoarea din Spania a lăudat-o la final pe Halep: "Simona mi-a dat o lecţie. M-a învăţat o lecţie despre ceea ce trebuie să îmbunătăţesc".

Înaintea partidei de mâine, Halep este considerată mare favorită"Viteza și defensiva lui Halep sunt printre cele mai bune din turneu și, de asemenea, a găsit multă adâncime și putere în loviturile sale împotriva lui Sorribes Tormo. Jocul ei la retur este, de asemenea, o amenințare considerabilă pentru orice adversar. Forma lui Zheng înaintea meciului cu Halep nu este deosebit de bună", au scris jurnaliștii de la Sportskeeda.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League Vezi toate știrile
Citește și