Închide meniul

Madrid Open 2021 | La ce oră se joacă Simona Halep – Saisai Zheng, în prima zi de Paşte. Simo, lăudată de adversara din primul tur: "Mi-a dat o lecţie"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 15:31

Madrid Open 2021 | La ce oră se joacă Simona Halep – Saisai Zheng, în prima zi de Paşte. Simo, lăudată de adversara din primul tur: "Mi-a dat o lecţie"

profimediaimages

Simona Halep şi Saisai Zheng vor juca mâine în jurul orei 17.00 la Madrid Open 2021

Simona Halep a fost programată pe arena "Manolo Santana". Numărul 3 mondial şi chinezoaica Saisai Zheng vor juca al patrulea meci al zilei. Duelul va începe în jurul orei 17.00, ora României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Saisai Zhang, mâine, în jurul orei 17:00

În vârstă de 27 de ani, Saisai Zheng (locul 57 WTA) a eliminat-o în runda inaugurală pe poloneza Magda Linette (locul 48 WTA), cu 6-2, 3-6 şi 6-1.

Halep a câştigat ambele meciuri de până acum contra lui Zheng: 6-2, 6-3, la Shenzhen (2015) și 7-5, 6-0, la Wimbledon (2018).

Simona Halep, lăudată de Sara Sorribes Tormo: "Mi-a dat o lecţie"

Simona Halep s-a calificat fără mari probleme în turul secund de la Madrid Open 2021. Ea a trecut cu 6-0 şi 7-5 de Sara Sorribes Tormo.

Reclamă

Jucătoarea din Spania a lăudat-o la final pe Halep: "Simona mi-a dat o lecţie. M-a învăţat o lecţie despre ceea ce trebuie să îmbunătăţesc".

Înaintea partidei de mâine, Halep este considerată mare favorită"Viteza și defensiva lui Halep sunt printre cele mai bune din turneu și, de asemenea, a găsit multă adâncime și putere în loviturile sale împotriva lui Sorribes Tormo. Jocul ei la retur este, de asemenea, o amenințare considerabilă pentru orice adversar. Forma lui Zheng înaintea meciului cu Halep nu este deosebit de bună", au scris jurnaliștii de la Sportskeeda.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și