Închide meniul

Arma lui Simona Halep care a contribuit la o super-campanie umanitară, la Stuttgart

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 5:48 / Actualizat: 10 iunie 2022, 17:09

Reclamă
Arma lui Simona Halep care a contribuit la o super-campanie umanitară, la Stuttgart

Hepta

Simona Halep, implicată într-un act de calitate

Astfel, 600 de euro vor fi trimişi de cei de la Porsche datorită campioanei noastre. La finalul partidei, Simo chiar a scos în evidenţă faptul că serviciul a fost una din armele care au ajutat-o să treacă lejer de Marketa Vondrousova, 6-1, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Serviciul m-a ajutat foarte mult. Nu l-am antrenat prea mult, pentru că am avut acele probleme la umăr, așa că poate ar trebui s-o las mai uşor cu antrenamentele la serviciu”, a spus Halep, la finalul partidei.

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova, în sferturi, la Stuttgart

Ekaterina Alexandrova, locul 34 WTA, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, fază în care o va întâlni pe Simona Halep. Partida va începe vineri, în jurul orei 19.30.

Simona Halep şi Ekaterina Alexandrova au mai fost adversare de trei ori. Halep s-a impus în faţa rusoaicei în 2019, la Cincinnati. În următoarele două confruntări, din 2019 de la Beijing şi 2021 de la Melbourne (Gippsland Trophy), s-a impus Alexandrova.

Simona Halep n-a mai jucat de aproape o lună, de când s-a retras de la turneul de la Miami. „Simo” n-a putut să participe nici la barajul de Fed dintre România și Italia din cauza problemelor medicale. Lunga perioadă de inactivitate a „înfometat-o” pe Simona Halep!

Reclamă

„Eram motivată să revin pe teren și să dau totul. Am așteptat de mult să joc acest meci. Simt că am jucat aproape de cel mai bun tenis al meu. Sunt fericită că m-am întors la Stuttgart. Sper să joc în fiecare an aici.

A fost un meci bun. Am fost puțin agitată înainte, pentru că pierdusem ambele confruntări precedente cu ea. Serviciul m-a ajutat foarte mult. Nu l-am antrenat mult, pentru că am avut probleme la umăr, așa că poate ar trebui s-o las mai moale cu antrenamentele la serviciu Dar știam la ce să mă aștept și știam ce trebuie să fac”, a spus Simona Halep, după meciul cu Vondrousova.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și