Închide meniul

Arma lui Simona Halep care a contribuit la o super-campanie umanitară, la Stuttgart

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2021, 5:48 / Actualizat: 10 iunie 2022, 17:09

Arma lui Simona Halep care a contribuit la o super-campanie umanitară, la Stuttgart

Hepta

Simona Halep, implicată într-un act de calitate

Astfel, 600 de euro vor fi trimişi de cei de la Porsche datorită campioanei noastre. La finalul partidei, Simo chiar a scos în evidenţă faptul că serviciul a fost una din armele care au ajutat-o să treacă lejer de Marketa Vondrousova, 6-1, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Serviciul m-a ajutat foarte mult. Nu l-am antrenat prea mult, pentru că am avut acele probleme la umăr, așa că poate ar trebui s-o las mai uşor cu antrenamentele la serviciu”, a spus Halep, la finalul partidei.

Simona Halep – Ekaterina Alexandrova, în sferturi, la Stuttgart

Ekaterina Alexandrova, locul 34 WTA, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, fază în care o va întâlni pe Simona Halep. Partida va începe vineri, în jurul orei 19.30.

Simona Halep şi Ekaterina Alexandrova au mai fost adversare de trei ori. Halep s-a impus în faţa rusoaicei în 2019, la Cincinnati. În următoarele două confruntări, din 2019 de la Beijing şi 2021 de la Melbourne (Gippsland Trophy), s-a impus Alexandrova.

Simona Halep n-a mai jucat de aproape o lună, de când s-a retras de la turneul de la Miami. „Simo” n-a putut să participe nici la barajul de Fed dintre România și Italia din cauza problemelor medicale. Lunga perioadă de inactivitate a „înfometat-o” pe Simona Halep!

Reclamă

„Eram motivată să revin pe teren și să dau totul. Am așteptat de mult să joc acest meci. Simt că am jucat aproape de cel mai bun tenis al meu. Sunt fericită că m-am întors la Stuttgart. Sper să joc în fiecare an aici.

A fost un meci bun. Am fost puțin agitată înainte, pentru că pierdusem ambele confruntări precedente cu ea. Serviciul m-a ajutat foarte mult. Nu l-am antrenat mult, pentru că am avut probleme la umăr, așa că poate ar trebui s-o las mai moale cu antrenamentele la serviciu Dar știam la ce să mă aștept și știam ce trebuie să fac”, a spus Simona Halep, după meciul cu Vondrousova.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep – Marketa Vondrousova 6-1, 6-3
  • Pentru Halep, urmează duelul din sferturi cu Ekaterina Alexandrova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și