Închide meniul

Sorana Cîrstea, OUT de la Miami Open! A salvat 4 mingi de meci, dar n-a fost de ajuns. Anett Kontaveit, coșmarul româncei

Antena Sport Publicat: 27 martie 2021, 6:02

Reclamă
Sorana Cîrstea, OUT de la Miami Open! A salvat 4 mingi de meci, dar n-a fost de ajuns. Anett Kontaveit, coșmarul româncei

Hepta

Sorana Cîrstea, OUT de la Miami Open

Anett Kontaveit este coșmarul Soranei Cîrstea. Jucătoarea din Estonia a învins-o a doua oară în decurs de două săptămâni. Românca a salvat 4 mingi de meci, dar n-a fost suficient. 1 oră și 45 de minute i-a luat lui Kontaveit să o învingă pe Sorana Cîrstea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, eliminată de la Miami Open de Anett Kontaveit

Kontaveit a câștigat primul set cu 6-3. Sorana a revenit de la 1-3, dar a pierdut ultimele trei game-uri.  Cîrstea a egalat situația în actul secund. A fost 3-3 după primele șase game-uri, iar românca s-a impus în cele din urmă cu 6-4. 

Sorana Cîrstea a cedat în decisiv. Kontaveit a dominat autoritar debutul setului, 4-0. Românca s-a apropiat la 4-3, dar n-a putut face mai mult. Kontaveit s-a impus în cele din urmă cu 6-3. Sorana reușise să salveze patru mingi de meci.

Kontaveit are un bilanț excelent în fața Soranei Cîrstea. Jucătoarea din Estonia conduce cu 4-0 în întâlnirile directe. A fost 6-4, 6-4 în 2016 la Poitiers, 6-1, 6-3 la Dubai în 2020 și 6-4, 7-5 la aceleași turneu de la Dubai, în 2021. 

Pentru participarea la Miami Open, Sorana Cîrstea va primi un cec de 16.000 de dolari și 35 de puncte WTA. 

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep, singura românca rămasă pe tabloul de la Miami

Simona Halep se va lupta cu Anastasija Sevastova pentru un loc în optimile de finală ale turneului de la Miami. Letona în vârstă de 30 de ani este clasată pe locul 57 în ierarhia WTA.

În cel mai bun moment al carierei, Sevastova a urcat până pe locul 11 în topul mondial. Halep o conduce cu 6 la 3 în meciurile directe. Ultimele 5 dispute s-au încheiat cu victoria Simonei cu 2-0 la seturi.

Dacă trece de Sevastova, Halep va da peste învingătoarea dintre poloneza de 19 ani Iga Swiatek (16 WTA) şi croata Ana Konjuh, care nu este clasată în ierarhia de simplu.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și