Închide meniul

Dezvăluiri despre participarea Soranei Cîrstea la Jocurile Olimpice! "Domnul Ţiriac n-a ştiut, habar n-avea!"

Antena Sport Publicat: 23 martie 2021, 7:42

Reclamă
Dezvăluiri despre participarea Soranei Cîrstea la Jocurile Olimpice! "Domnul Ţiriac n-a ştiut, habar n-avea!"

AFP7 / Rob Prange via Hepta

Sorana Cîrstea poate ajunge la Jocurile Olimpice

"Domnul Țiriac n-are absolut nicio implicare. Nici n-a știut, habar n-avea de asta. Nu există niciun aranjament, cu Federația Internațională nu te joci! Am discutat asta în Comitetul Director. Am văzut performanțele Soranei de la sfârșitul anului trecut și din startul actualului sezon și am decis să facem o adresă prin care să obținem această derogare, chiar dacă n-a jucat în ultimii ani la Fed Cup.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea e aproape de Jocurile Olimpice de la Tokyo

Vor accepta că n-a jucat Fed Cup, dar, în primul rând, ea trebuie să aibă clasamentul necesar pentru a fi pe tablou. Ar trebui să fie în primele 80 de jucătoare ale lumii", a declarat George Cosac citat de gsp.ro.

Astfel, Federaţia Internaţonală a oferit un răspuns pozitiv la derogarea cerută de FRT, astfel că Sorana nu mai are nevoie de meciurile din Fed Cup, competiţie din care s-a retras. Ca să ajungă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ea trebuie doar să se menţină între primele 80 de jucătoare ale lumii până la finalul lunii iunie. 

Sorana Cîrstea, despre numirea Monicăi Niculescu în funcţia de căpitan al naţionalei

Sorana Cîrstea a vorbit şi despre numirea Monicăi Niculescu în funcţia de căpitan – nejucător al echipei naţionale a României de FED Cup.

"Eu cred că am fost prima care am aflat, eram la Dubai când mi-a zis Moni și m-am bucurat enorm pentru ea, am felicitat-o și am strâns-o în brațe! Cred că este o alegere perfectă. Este fix ce trebuie echipei: un zâmbet, o glumă, experiență extrem de multă!

Reclamă

Sunt foarte fericită pentru ea. Am întrebat-o dacă va fi căpitan-jucător, dar a spus că nu știe încă. M-am bucurat din tot sufletul pentru ea și cred că merită această poziție. Cred că se va descurca excelent, știe foarte mult să aplaneze, știe să și glumească. Eu am fost prima cu ea pe bancă, la Constanța (n.r. – Fed Cup 2017). Cred că este o alegere superbă și doresc mult succes echipei!", a spus Sorana.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și