Închide meniul

Ce program are Simona Halep pentru luna martie 2021. Cele două turnee importante la care participă

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2021, 7:19

Reclamă
Ce program are Simona Halep pentru luna martie 2021. Cele două turnee importante la care participă

ProfimediaImages

Simona Halep şi-a stabilit programul pentru luna martie

Recent, Simona Halep a anunţat că nu merge la Doha, la turneul disputat în această săptămână. Dar, pe 7 martie, se va afla la startul competiţiei Dubai Duty Free. În 2020, ea câştiga întrecerea, după o finală cu Rybakina, 3-6, 6-3, 7-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce program are Simona Halep pentru luna martie 2021

Imediat după turneul de la Dubai, Simona Halep va reveni în România pentru a-şi face rapelul pentru vaccinul anti Covid-19. Ea va fi din nou prezentă la Institutul Cantacuzino, din Bucureşti.

"Am avut puţin emoţii. Îmi doream, dar bineînţeles am emoţii când se întâmplă ceva. Am venit cu sufletul deschis şi am făcut vaccinul Pfizer. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin şi de asta am decis să îl fac. Sper cât mai mulţi oameni să se vaccineze. Am primit flori, mă bucur că am venit aici.

Simona Halep şi-a făcut vaccinul anti Covid-19

Trebuie să fac şi rapelul. Mă linişteşte acest lucru, că sunt mai în siguranţă. Sunt bine acum, nu am nimic deci nu sunt reacţii adverse, sper să nu am niciodată.

Dacă este singura modalitate să scăpăm de pandemie, e un lucru pozitiv. Fiecare decide pentru el, dar sfatul meu este să-l facem, de asta am venit aici", a declarat Simona Halep imediat după ce s-a vaccinat.

Reclamă

Simona Halep revine la Miami şi apoi la turneele de zgură

Apoi, Simona Halep va merge la Miami, acolo unde, pe tabloul feminin, vor mai fi prezente și Bianca Andreescu, Venus Williams, Garbiñe Muguruza, Victoria Azarenka, Petra Kvitova sau Angelique Kerber. La masculin nu vor lipsi cei trei giganți, Roger Federer, Novak Djokovic și Rafael Nadal.

Halep va continua apoi în perioada de zgură, unde va participa, ca de obicei, la patru turnee, Stuttgart (19-25 aprilie), Madrid (29 aprilie – 8 mai), Roma (10-16 mai) şi Roland Garros (23 mai – 5 iunie).

Toate meciurile disputate de Simona Halep în turneele WTA pot fi urmărite în timp real pe AS.ro. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și