Închide meniul

Simona Halep a început anul cu o sumă uriaşă în conturi! Câţi bani a câştigat la Australian Open 2021. O poate depăşi pe Maria Sharapova

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 16:29

Reclamă
Simona Halep a început anul cu o sumă uriaşă în conturi! Câţi bani a câştigat la Australian Open 2021. O poate depăşi pe Maria Sharapova

Profimediaimages

Simona Halep a câştigat un premiu important la Australian Open 2021

Campioana de la Wimbledon a obţinut un cec important pentru cele patru victorii de la Melbourne. După eşecul cu Serena Williams, Halep este mai bogată cu 400.000 de dolari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câţi bani a câştigat Simona Halep din tenis

Câştigătoare a 22 de titluri în carieră, Simona Halep a fost recompensată cu premii în valoare de 37,4 milioane de dolari. Se apropie în clasamentul general al încasărilor de Maria Sharapova. Retrasă din circuit, rusoaica s-a oprit la câştiguri în valoare de 38.7 milioane de dolari.

În topul celor mai bogate jucătoare de tenis, Simo ocupă poziţia a 4-a. Numai trei sportive au obţinut mai mulţi bani. Surorile Serena Williams (93 de milioane de dolari) şi Venus Williams (42 de milioane de dolari) şi Maria Sharapova sunt sigurele care o depăşesc la încasări pe Halep.

Simona Halep, explicaţii după eşecul cu Serena Williams

A fost un meci foarte bun făcut de Serena, a jucat un tenis foarte bun și a meritat să câștige astăzi. Într-adevăr, serviciul meu nu a fost destul de puternic, am greșit mult cu primul serviciu și nu prea am deranjat-o cu nimic.

Am fost aproape chiar dacă scorul nu arată asta foarte mult, cred că am jucat bine din spatele terenului, m-am mișcat bine, dar când a trebuit să calc accelerația, nu am făcut-o. Iar cu Serena este greu să îți creezi un avantaj dacă nu joci bine”, a explicat Simona Halep la Eurosport.

Reclamă

Cine sunt cele mai bogate femei din România

Simona Halep este a cincea cea mai bogată femeie din România, conform Top 300 Capital. Averea totală a constănţencei se apropie de 50 de milioane de euro.

1. Anastasia Soare: 650 de milioane de euro
2. Anca Vlad: 480 de milioane de euro
3. Veronica Gușă de Drăgan: 250 de milioane de euro
4. Luchi Georgescu: 72 de milioane de euro
5. Simona Halep: 47 de milioane de euro

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și