Închide meniul

Simona Halep, pregătită pentru cele 14 zile de carantină. "Pandemia este ţinută sub control în Australia". Cum se antrenează înaintea noului sezon

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2021, 6:26

Reclamă
Simona Halep, pregătită pentru cele 14 zile de carantină. "Pandemia este ţinută sub control în Australia". Cum se antrenează înaintea noului sezon

Profimediaimages

Simona Halep va sta două săptămâni în carantină

A doua jucătoare a lumii este pregătită pentru cele 14 zile de carantină, perioadă în care va putea ieşi din hotel câte cinci ore pe zi pentru a se antrena. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "Când vom ieşi din carantină vom fi liberi"

"Ştiu că va fi dificil din punct de vedere mental, dar simt că am experienţă şi ştiu la ce să mă aştept. Sunt mai puţin stresată acum pentru că ştiu că pandemia este ţinută sub control în Australia şi că atunci când vor ieşi din carantină vom fi liberi!

Mă uit în urmă, spre sezonul din 202, cu mândrie şi sentimentul de împlinire, mai ales ca urmare a circumstanţelor date de pandemia Covid-19. Când competiţiile au fost întrerupte, era neclar dacă vom mai putea juca tenis în 2020. A fost dificil la nivel mental şi mi-a dat timpul necesar pentru a aprecia tenisul, să fiu recunoscătoare atunci când mi s-a dat şansa să joc din nou", a declarat Simona Halep pentru Reuters.

Halep a avut coronavirus şi a reuşit să se vindece după 10 zile. Acum susţine campania de vaccinare anti-Covid.

"Din fericire, nu am fost atât de bolnavă. Bineînţeles, ca şi sportivă profesionistă, m-am temut pentru plămânii mei şi am făcut multe teste. Totul a fost bine", a mai spus numărul 2 WTA.

Reclamă

Simona a dezvăluit şi în ce stadiu este cu pregătirea pentru Australian Open, turneu care se va disputa între 8 şi 20 februarie.

"Am muncit mult la capitolul fizic. Acum trebuie să am grijă de corpul meu mai mult ca oricând, aşa că fac o mulţime de exerciţii pentru forţă şi viteză. De la începutul lunii decembrie am intensificat munca pe teren.

Fac o mulţime de exerciţii şi repetări. Deja joc câteva seturi împotriva altor românce şi mă pregătesc pentru primele meciuri din Australia", a precizat Halep.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și